Så blev det mandag 

 Så blev det mandag, og selv om det var en weekend uden de store og vilde planer, så føler jeg mig træt og drænet for energi. Jeg synes ikke rigtig, jeg kan give vejret skylde, for det har da bare været perfekt her i weekenden. Masser af sol, lys og blå himmel – godt nok med frysegrader, men det er jo også vinter, så det gøre ikke noget. Jeg vil hellere have frysegrader med sol og lys, end 10 plus grader med gråt og vådt vejr. (English recap at the bottom)

Måske skyldes det at Thomas har været ude at rejse i 3 af de 4 sidste uger, og også er af sted i denne her uge, og næste uge. Det er heldigvis kun 2-4 dage af gangen, men de dage hænger det hele jo på mig, og det er mig der skal være på hele tiden. Heldigvis har jeg haft god hjælp i Svigermor, og jeg har også kaldt min far ind som forstærkning i dag, så jeg kan komme til reformer (træning). Jeg vil nemlig gerne prioritere min træning, men det kan være svært når jeg er alene med pigerne, da de ikke er gamle nok til at jeg vil lade dem være alene om aften, og det er ikke idealt at slæbe dem med.  Reformer er vigtigt for mig, da det er med til at sikre, at jeg har en god “core strenght”, og løbet, ja ud over at gøre mig i godt humør, så er det med til at sætte skub i mit vægttab. Ja, for vægttabet, det går det ikke så godt lige pt – jeg mangler Thomas til at holde mig i ørene om aften. Tror ikke han selv ved, at det er det han gøre, men det gør han – de små blik eller små kommentar der kommer, hvis jeg tager noget der ikke er efter planen, er det der får mig til at lade være med at tage noget. Men jeg kan jo ikke sætte mit vægttab på standby, bare fordi Thomas er meget ude at rejse – jeg skal simpelthen være bedre til at holde mig selv i ørene – og det starter i dag.

Nå, nu var det jo weekenden jeg ville skrive om. Fredag stod den på cafe-tur efter arbejde sammen med nogle andre mødre fra Josefines klasse. Et arrangement arrangere af forældrerådet (som jeg sidder i), hvor dem der har tid og lyst bare møder op efter arbejde. Vi holdet et lignede arrangement i efteråret, hvor der var rigtig fin tilslutning. Vi var ikke så mange i fredags, men det var nu alligevel rigtig hyggeligt, og jeg var først hjemme ved 8 tiden – lige i tide til X-factor.. Jeg synes, det er meget rart at få mulighed for at snakke med de andre mødre i lidt mere uformelle rammer, hvor der både at plads til at snakke om børn a la ”hvad gør I”, og ”hvad er jeres holdning til” mm, og andre ting.


Lørdag var store bage/kokkerer dag for mig. Jeg prøvede opskriften på MK snickers – f*ck de er gode – de kan blive et meget farligt bekendtskab – heldigvis kan de fryses, og det skal de også, ellers bliver det svært at holde sig til et stykke.

Begge pigerne fik veninder til overnatning, så de bagte cupcakes (med min hjælp), og jeg fik bagt burgerboller til aftensmaden, og boller til morgenmaden. Det er ikke meget, jeg har bagt, efter jeg startede på MK Bootcamp, og jeg savner det faktisk rigtig meget. Jeg nyder at bage, og så længe der ikke er et tidspres, så slapper jeg af, når jeg får mulighed for at bruge længere tid i køkkenet.

img_8295

Søndag var vi til Brunch hos rigtig gode venner, og om eftermiddagen skulle vi have været ude at stå på skøjter med Karolines klasse. Men både Thomas og jeg var trætte, og ikke særlig oplagte til at stå i kulden og kigge på pigerne på skøjter. Så ved hjælp af film på Netflix og slik og chips, fik vi overtalt dem til at vi skulle blive hjemme. Jeg har godt nok en holdning om, at man skal bakke op om de arrangementer der laves i pigernes klasser, men energien var der bare ikke til det, så vi lavede en omprioritering.

Klokken er godt nok ikke mange, men jeg vil snart begive mig i seng, kæmper godt nok med at holde øjnene åbne.


English recap

Once again it’s monday – and I’m really monday tired and really felling drained for energy. Maybe it has something to do with the fact that I have been alone with the kids a lot when Thomas has been traveling. I’m trying to prioritize exercise, so I have enlisted the help of my mother-in-law and my dad, when Thomas is way, which he also is at the moment. 

Our weekend has been without any big plans. Friday afternoon after work I meet up with some of the other mothers from Josefine class. Saturday I got to spend time in the kitchen baking and making “healthy” snickers – I really enjoy spending time in kitchen and the girls had sleep overs. On sunday we went to some friends house for brunch and in the afternoon we skipped going ice skating with Karolines class, as neither Thomas or I was up for it. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s