Inspiration til Valentines day

Det er Valentines day på søndag, bare lige i tilfældet af at det var gået dine næse forbi – så ved du det nu. Valentines day er ikke noget vi dyrker hjemme hos os, i hvert fald ikke længer. Det er noget der hørte sig til tiden før børn. Den gang vi var unge og ny forelsket. Det betyder bestemt ikke, at romantikken er død, jeg vil bare heller have den i hverdagen. Jeg vil heller have blomster og parfume i løbet af året, bare fordi, og ikke fordi det er Valentines day. 

Jeg har dog været i gang med at lege med photoshop, og har lavet en lille kollage med lidt inspiration til en romantisk Valentines day. Hvad med jer, gøre I noget specielt ud af Valentines day?valentine kollage

1.Tattinger Nocturne Rose 2. Love letters fra Jane Køing 3. Undertøj fra Chantelle                  4. Flødeboller fra Summerbird 5. Chanel Coco Mademoiselle 6. Duftlys Figuier fra Diptyque  7. Valentines buket fra Interflora 8. Rose fra Moet & Chandon

Selvom vi ikke gør i Valentines day, så vil jeg da bestemt ikke have noget imod at få nogle af ovenstående ting, det behøver bare ikke lige at være på søndag. Hint hint 😉

One thought on “Inspiration til Valentines day

  1. Vi har aldrig markeret valentines dag, og selvom jeg synes det er noget pjat, kan jeg hvert år mærke et lille håb om lidt ekstra forkælelse den 14. februar. Jeg fik dog en sjælden buket lyserøde roser i går, og det er altså endnu bedre, når årsagen ikke er en fastlagt dato 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s