Hverdagsglæde

Her kommer en omgang hverdagsglæde, den slags indlæg jeg før hen kaldte 3 ting. Jeg har ændret navnet, fordi jeg ofte har mere end 3 ting at vise frem, men konceptet er det samme. Ting i hverdagen der er meget til at vi glæde og energi i en travl hverdag.

IMG_0086Karoline der har lavet fastelavnsboller efter morens opskrift – men hun har lavet dem selv, og selv kogt cremen – de smagte fantasiske og moren her er stolt

I dag tirsdag er jo Hvide tirsdag, også kendt som International pandekage dag, så vi skulle da også have pandekage. Det blev både til pandekager til aftensmad, efter denne her opskrift, og pandekager til dessert. Dem laver jeg altid efter Frk. Jensens opskrift, den fejler aldrig.

DSC_1919 I forbindelse med at jeg har været i gang med at lave en fotobog for 2015 og en for 2006/2007, har jeg fundet de gamle frem fra hylden, og kigget tilbage på hyggelige stunder.

IMG_0088Vi er i gang med at planlægge en miniferie med et hold venner. Flybilletterne er booket, nu er det bare alt det andet vi skal have på plads.

DSC_1891Josefine er blevet så glad for at læse, og tager ivrigt 2-4 sider af gangen i Søren og Mette. Hun går kun i 0. klasse, så moren her, synes hun er så dygtig.


English recap:

 

  • Karoline made “Fastelavnsboller” on her own following my recipe. “Fastelavnsboller” is a sweet bun filled with a vanilla custard and decorated with icing. They tasted really great and she made her mother very proud.
  • Tuesday was shrove Tuesday, also known as International Pancake day. That meant that pancakes where on the menu for dinner and dessert.
  • While in the process of making photobook with pictures from 2015 and 2006/2007, I have been flipping trough the old books and looking back at happy times.
  • We are going on a mini break with some friends, the tickets are booked, now we just need to plan the rest.
  • Josefine has found the joy of reading – and happily reads 2-4 pages in a Danish learn to read book. It’s her first year at school, so I’m very proud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s