Så blev det søndag

Så er det endnu engang søndag aften, og vi kan afrunde endnu en weekend som har været fyldt med festligheder og opture. 

Billede 06-02-2016 18.41.20

Jeg sparkede weekenden i gang med at tage på bukser shopping fredag efter arbejde – noget jeg normal helst ville være fri for, da jeg førhen fandt det så deprimerende at prøve et par bukser, og så ikke kunne få den op over knæ’en. Men sådan er det heldigvis ikke længer. Jeg købte et par bukser med hjem, som var et nummer mindre end dem jeg havde, men da jeg kom hjem, kom jeg faktisk i tvivl om, om jeg skulle have prøvet dem i et nummer mindre. Så jeg tog faktisk ind lørdag og byttede dem til et nummer mindre, og nu hvor jeg har haft dem på i 1,5 dag, tror jeg faktisk godt jeg kunne have gået et mere nummer ned. Det er sgu en rigtig dejlig fornemmelse at vide at jeg er gået 4-5 nummer ned i omkredsen på cowboybukser. Det giver blod på tanden til at forsætte. Jeg mangler ca. 7,5 kg for at være i mål.

Billede 06-02-2016 21.08.21

Fredag aften stod den på generalforsamling i personaleforeningen – som altid en hyggelig og sjov aften, hvor der er fest med 3 retters menu og live musik, når vi har fået den mere formelle del overstået. Det blev heldigvis ikke en alt for sen aften, da vi skulle på den igen lørdag aften. Men jeg var nu alligevel lidt træt om lørdagen, men fik fornyet energi efter jeg havde været ude at løbe – er så glad for at være kommet i gang igen, har virkelig savnet det. Lørdag aften var vi til middag hos nogle venner, sammen med 3 andre venner par. Altid en sjov aften, hvor det blev lidt sent inden vi kom hjem, hvilket jeg godt kan mærke i dag.

I dag er jo fastelavn søndag – så vi har været til fastelavnsfest i Musikkens Hus. Her var der tøndeslagning, slikposer, tryllekunster, og muligheden for at købe fastelavnsboller og saftevand. Det var rigtig hyggeligt, og det vigtigste var, at pigerne hyggede sig. I morgen skal Josefine til fastelavn på skolen, så hun skal i kostumet igen. Hvorimod der ikke er noget for Karoline, hvilket jeg synes er ærgerligt, og som hun også selv synes er træls. Men så tager vi en fastelavnsfest mere den 6. marts, hvor personaleforeningen på mit arbejde holder deres fest.


English recap

It’s Sunday night and I can look back at a weekend which has been filled with fun and successes. I started the weekend going shopping for jeans, something I hated earlier. But this time I went home on a high, because I ended up with a pair 2 sizes smaller then the ones I had, and from the fact that I have gone about 4-5 sizes down in jeans.  

Both Friday and Saturday where nights out. Friday with work and Saturday dinner at friends. That meant, that I was a bit (a lot) tired on Sunday.  

Today it is “Fastelavn”  (Carnival) in Denmark, so we went to a party with the girls where they where dressed as Little Red Riding hood and a Minion. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s