Trip down memory lane

Jeg tager simpelthen en “trip down memory lane” i disse dage, da jeg genser en masse, og jeg mener en masse, baby billeder af Karoline. Jeg er nemlig i gang med at lave fotobøger.

Vi (læs: Jeg) laver en fotobog hvert år i januar/februar med billeder fra det forgangene år. Det har jeg gjort siden 2010, hvor jeg lavet bogen fra 2009, det år Josefine blev født (og jeg mistede min mor) De første 2 bøger jeg lavede bestilte jeg igennem Apple,  men det var simpelthen for dyrt. Flot finish, men man fik ikke mange sidder for 500 kr. Derefter har jeg prøvet både Photobox og Cewe fotobog. Photobox bruger jeg dog kun når jeg kan få dem med 60-70 % rabat, ellers er det bare alt for dyrt. Sidste år besluttede at jeg gerne vil have fotobøger tilbage fra 2006, det år hvor Karoline blev født. Så jeg manglede at lave for 2006, 2007 og 2008. 2008 fik jeg lavet sidste år, så nu er tiden kommet til 2006 og 2007. Jeg besluttede at slå de 2 år sammen, da jeg ikke var sikker på hvor mange billeder vi lige havde, til at fylde en bog på 160 sider ud.

 

Gud hvor har vi dog taget mange billeder af Karoline da hun var baby – og det var jo ikke kun et billede pr. Gang, men 10-15 af det samme motiv. Det tog sin tid at udvælge de billeder der skulle med i fotobogen. Har næsten lidt dårlig samvittighed overfor Josefine, for der er slet ikke så mange billeder af hende i fotobogen fra 2009. (er lidt undskyldt med at det ar den vi købte via Apple, så der er ikke så mange sider, og derfor ikke plads til særlig mange billeder)

Det har nu været rigtig hyggeligt at gense billederne fra den tid, har ikke kigget på dem i flere år, da de har ligget på en ekstern harddisk, så har ikke lige været ved hånden.

Undskylder for billedespam 🙂


English recap

I’m taking a trip down memory lane and looking at baby pictures of Karoline from 2006 and 2007, as I’m making a photobook from the years 2006/2007 and 2015. I make one every year, startede in 2009. Last year I decided that I wanted books going back to 2006, the year where Karoline was born, but only got around to making the one from 2008.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s