I februar vil jeg…

Øj, hvad skete der lige der – hvad skete der lige med januar? Synes måneden var over inden den helt begyndte – jeg har i hvert fald flere ting på min januar liste, som jeg slet ikke kom i gang med.

DSC_1581

Så her er hvordan det er gået med listen for Januar?

 • Det er gået sådan nogenlunde med at vende tilbage til MK principperne i det store hele, men der skal stadigvæk arbejdes med det. Især fastedagene har jeg haft svært ved, hvor jeg har startet op med at faste, men så er faldet i.
 • Vi havde en weekend der bare stod i Josefines fødselsdags tegn, hvor hun blev fejret alle 3 dage.  Og så gjorde jeg mig faktiske nogle tanker bagefter, om børnefødselsdage er ved at blive for hypet.
Fødselsdagskage - Frumillascupcakes.com
Photocredit: Camilla K Christensen
 • Lige på falderebet kom jeg i gang med at løbe igen – det blev til en enkelt tur på løbebånd, hvor jeg tog en omgang intervaltræning – ved at det er vigtigt at jeg starter forsigtigt op.
 • Jeg havde en rigtig skøn aften sammen med 3 vidunderlige tøser, hvor vi fik noget godt mad, bobler, vin og drinks, og bare hyggede os.  Sådan en aften der giver plus på energi kontoen (bare ikke dagen efter, hvor tømmermændene gjorde at jeg var drænet for energi)
 • Det startede godt, gik tidligt i seng og aften, og fik læst et par kapitler i min bog, men det blev desværre kun til den ene aften.
 • Hæklenålene fik jeg ikke fundet frem, og mit arbejdsværelse, og læseværelset i kældrene ligner stadigvæk et bombet lokum.

Mine ønsker for februar er:

 • Tage pigerne med til fastelavnsfest i Musikken Hus. Normalt  tager vi til fastelavnsfest på mit arbejde, men i år holder de det først i marts, efter vinterferien, så vi tager også en her i februar. Der er nemlig ikke noget fastelavnshalløj på Karolines skole for dem i 3. kl. Der er noget i skoletiden for indskolingen, dvs. 0-2. klasse, og så er der noget om eftermiddagen i klubben, dvs. 4-5 klasse, men ikke noget for 3. klasse. Og jeg har en pige, der stadigvæk synes der er sjovt at blive klædt ud til fastelavn, så selvfølge skal vi til fastelavnsfest.

DSC_1834

 • Bage flere fastelavnsboller – både af den syndige slags, og  nogle efter MK’s opskrift

Fastelavnsboller - frumillascupcakes.com

 • Nyde et par ferie dage sammen med pigerne i vinterferien, har dog ikke mulighed for at tage fri i hele ugen.  Men lidt har jo også ret. Pigerne har dog fri hele ugen, og skal være sammen med deres farmor og farfar de andre dage.
 • Læse  mere – nu skal det være
 • Følge et wordpress kursus – et skriv kursus – vil gerne arbejde med at blive bedre til at formidle
 • Gennemføres lidt flere lektioner i mit Photoshop kursus fra A beautiful mess – har aldrig brugt Photoshop før, så har meget at lærer.
 • Februar skal være måneden hvor jeg får styr på mit arbejdsværelse – det skal bare lykkes

English recap

What just happened, where did January go? It is time to look back on the month that has gone, and make a wish list for February. I wasn’t able to check all the boxes on my January list. My study and the girls playroom stil is a mess, and I didn’t get to crochet anything. But I am back on track with the principles from my Bootcamp, we celebrated Josefines birthday for 3 days, just in the nick of time, I started running again. I had a wonderful evening with 3 very good girlfriends, where we enjoyed good food and wine, but I didn’t really read that much – only one night. 

My wishlist for February is to take the girls to a “Fastelavnsfest” carnival, bake some danish filled buns (Fastelavnsboller), enjoy a few days of with the girls in connection with winter break, spend more time reading, follow wordpresse course Writing 201, complete more lessons in my Photoshop classes fra Abeautifulmess.com and tidy up my study. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s