Så blev det søndag

Det er søndag aften, og jeg har placeret mig i sofa’en foran fjernesynet, hvor Bedrag lige nu køre i baggrunden. Weekenden startede lidt tidligere fredag, da jeg forlod arbejde allerede kl.14.30.

IMG_0085

Jeg havde nemlig planlagt noget selvforkælelsestid, så jeg havde bestilt tid til frisør, og ikke kun til klipning, men også til farvning – som en kollega så fint hentydet, så var det ved at være på tiden af få dækket de grå hår. Ved godt det ikke er der bedste billedet, men det er for mørkt til at tage selfies.

DSC_1728DSC_1737DSC_1741

Lørdag var en meget produktiv dag – jeg fik startet på pigernes fastelavnskostumer, og nåede faktisk rigtig langt. Til Josefine fik jeg lavet kjolen og kappen, så mangler jeg bare forklædet, og til Karoline fik jeg lavet trøjen. Det blev også tid til at lave en omgang scones til Josefine og hendes legeaftale – lavede en portion med og uden chokolade. Lørdagen sluttede af med vores nye favorit cocktail, en Moscow mule, som jeg har lavet til os et par gange nu.

DSC_1768DSC_1780DSC_1790DSC_1802

I dag har den stået på udflugt med Josefines klasse, vi i forældrerådet havde arrangeret et besøg til Thingbæk Kalkminer, hvor vi startede med at få rundt i selve mine og kiggede efter flagermuse, og fandt flere gemt i små huller. Efter ca. 40 min inde i minen, gik vi hen på til en bålplads, hvor vi havde sørget for at have tændt bål i god tid, så det var klar til at bage snobrød over, og grille skumfiduser. Og heldigvis kom regnen først, da vi var ved at pakke sammen, så vejret var med os. Da vi kom hjem, satte jeg mig igen ved symaskinerne, og fik lavet bukserne til Karolines kostume. Nu mangler jeg bare at lave en gul hue til Karoline, og forklædet til Josefine.

 


English recap

It’s sunday, and yet another weekend has passed. The weekend startede early friday, as I had a hair appointment, a bit of my time. Most of Saturday was spent in front of my sewing sewing machines making carnival costumes for the kids. Josefine is going to be Little Red Riding hood  and Karoline wants to be a Minion. It took a little break from the sewing, og baked som Scones, some with and some without chocolate, for Josefine and a friend she had over. The day ended with our new favorite cocktail, a Moscow mule. Sunday we sent the morning on a field trip with Josefines class, and in the afternoon, I was back behind the sewing machines. I’m almost done, just need to make a apron for Josefine and a yellow hat for Karoline. 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s