Når man vender tilbage til sine favoritter

Når jeg shopper til pigerne, er det ofte de samme mærker som jeg kigger på – sådan er det jo også når jeg shopper til mig selv, så er der en lille håndfuld butikker jeg kigger i. Et af de mærker jeg altid runder, er Petit by Sofie Schnoor.

luksusbaby_luksus_baby_petit_by_sofie_schnoor_boernetoej_toej_kids_wear_kidswear_nederdel_skirt_stars_2Det der tiltrækker mig er det klassiske look, uden at bliver for kedeligt, de bruger farver, men selvom de er afdæmpet, bliver det ikke for sukkersødt. Derudover bruger de nogle super bløde materialer, de laver tøj der virkelige er behageligt at have på, og så er det ikke kun til små børn, men også til børn i Karolines alder.

Et andet mærker jeg også altid skal tjekke udvalget hos, er Wheat – jeg har købt tøj fra Wheat til pigerne siden Josefine var lille, og jeg køber stadigvæk lidt til det.

luksusbaby_luksus_baby_kenzo_kenzokids_kids_kidswear_boernetoej_boern_toej_sweatshirt_bluse_troeje_lion_loeve_light_pink_lyseroed-t

Begge mærker, og mange flere, forhandles begge hos Luksusbaby.dk, en Aalborg baseret webshop, som forhandler luksus til børn – men stadigvæk i den overkommelig prisklasse ;-). Deres primære fokus pt. er de mindre børn – hence the name, men derfor kan man stadigvæk godt finde tøj i str. 8 og 10 år. Det er dog ikke kun tøj de forhandler, man finder også legetøj, interiør, babyudstyr mm på deres hjemmeside, de har endda en Mor og Far kategori 🙂

luksusbaby_boern_lala_berlin_lalaberlin_luksus_taeppe_blanket_cashmere_lysbrun_offwhite_sand_neo_kids_stradivari_dune-t

Billede - DK (1)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s