Så blev det tirsdag

Og så ser man lige mig stå og smøre madpakker kl. 23.15 – jeg ville helst vente til i morgen, men når jeg er alene med pigerne, så er tiden knap om morgen, og hvis jeg skal have en noglelunde chance for at møde til tiden i morgen – så skal madpakke laves aften før. (Behøver jeg nævne, at jeg var 15 minutter for sent på den i dag – yah for flex og andre der henter ens børn)

IMG_0082.JPGMen hvorfor kl. 23.15, spørge du nok – jooo, fordi, så så man lige mig liggende på sofaen i 3 timer mens jeg slugte det ene afsnit Sex and the City efter det andet – tror næsten det blev til 6 afsnit. No good – der er så mange andre ting jeg skulle have brugt min aften på. F.eks. rydde op på mit arbejdsværelse – not. Men faktum er, at jeg skal have lavet og bestilt 2 fotobøger inden om 14 dagen (der udløber vores kredit) – og problemet er, jeg mangler stadigvæk at finde alle billederne til den ene, den for 2006-2007, og så skal jeg have udvalgt de sidste billeder fra 2015 – ved I lige hvor lang tid sådan noget tager – mega lang tid.

IMG_0083.JPG
I det mindste var min morgenmad sund 😉

Derudover har jeg også 2 fastelavnskostumer der skal syes, men inden jeg kommer der til, er der lige nogle mønster der skal tegnes op, og noget stof der skal klippes. Jeg havde faktisk lidt aftalt med mig selv, at jeg skulle tegne mønstrene op i aften, men Carrie og hendes slæng træk for meget i mig.

IMG_0084.JPG
Den med creme kan bestemt anbefales – og bare rolig, de 2 andre var til pigerne

Det har også været dagen, hvor man så mig ødelægge den gode uge jeg havde i sidste uge mht kosten – op på hesten igen i morgen, men tror ikke jeg har mere nydelse igen til denne her uge. Men kan anbefale wienerbrød fastelavnsbollerne fra Lagkagehuset – jøsses, de er gode – tror jeg kommer til at drømme om den i nat.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s