Aldrig ikke læse

 Lige siden pigerne har været helt lille, har vi kigget i bøger sammen med dem, og læst højt for dem. Det var faktisk noget at det, jeg glæde mig til, mens jeg ventede Karoline.  Hvilket betød, at vi havde en fin lille samling bøger da Karoline var helt lille. 

Karoline i gang med at tømme bogkassen

 

Karoline læser med far

Jeg køber stadigvæk ofte bøger til dem, da det jo er vigtigt at bøgerne er tilpasset deres alder. Så da de var helt små, var det papbøgerne med billeder, nogle med tekst, og andre uden, som vi havde. Så blev det Totte og Lotte bøgerne der blev et hit, og de mere aktive bøger – dem hvor man kan føle eller skal løfte flapper. Nu er vi jo der, hvor Karoline læser selv – hun er lige gået i gang med Narnia serien. Hos Babysam.dk har de et stort udvalg af bøger til de helt små. De har en god blanding af billeder bøger, samt rigtig mange Disney historier, netop dem er et stort hit hos mine piger, især Josefine.

Nu er mine pigerne jo ved at have en aldre, hvor jeg ikke længere handler i baby/børne butikker, men da mine børn hvor små, og behovet var der for diverse babyudstyr, var Babysam en af de butikker jeg ofte var forbi, da jeg synes de har et godt udvalg i både udstyr og tøj. Især tøj, har jeg købt meget af i den butik der ligger i Aalborg centrum.

 

Billede - DK (1)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s