Nytårsforsæt!!

Jeg lavede ikke nogle nytårsforsætter nytårsaften eller dag, da jeg faktisk ikke helt tror på dem. Det er forstået på den måde, at jeg tror ikke på, at sætte sig noget for, som man ved at men alligevel ikke kommer til at overholde.  Hvem har ikke stået der nytårsaften og besluttede  at ville tabe 10 kg, ikke spise slik eller kage i hverdagen osv., også går der 3 uger, og så har man allerede brudt det forsæt flere gange, og når vi er godt i gang med februar, så har man glemt alt om det.

Billede 11-10-2015 16.43.25Jeg har i stedet for brugt de sidste par uger på at tænke over, hvad vil jeg gerne have ud af 2016, hvad vil jeg gerne nå, og er der noget jeg gerne vil blive bedre til. Jeg har været opmærksom på, at der er realistiske mål/ønsker jeg har sat mig, og for at det kommer til at lykkes, er det nødvendigt at jeg gøre det til en vane og kigge på den flere gange i løbet af året, for at på den måde at bevare fokus.

IMG_7455Mine overvejelser har mundet ud i nedenstående liste ud af.

 • Nå mit mål mht til vægt og holde den, som jeg har skrevet mere om her. Det betyder  få MK principper fuldt integreret i min hverdag, så de bliver en selvfølge, og så der er plads til fest i weekenden (når jeg altså har nået mit mål) Som jeg skrev om i dette her indlæg, så mangler jeg stadigvæk 9 kg for at komme der ned hvor jeg gerne vil hen vægtmæssigt. Så vil jeg være nede at veje det sammen, som omkring det tidspunkt hvor vi blev gift.
 • Jeg vil lære mindst 3 nye ting i 2016. Jeg har allerede bestemt 2 af tingene.
  • Jeg vil lære at bruge photoshop –  først skridt bliver at få det købt 😉
  • og så vil jeg lære at temperere chokolade – det lykkes nemlig bare næste aldrig for mig – Jo måske en enkelt gang. Så jeg vil se om jeg kan finde et chokolade kursus her i det nordjyske. Tips modtages gerne., da jeg ikke synes jeg har kunne finde noget endnu. Det kan være jeg bliver nødt til at tage til Aarhus for at finde noget, men det gøre heller ikke noget.

   DSC_0633
   Buket fra min dejlige mand
 • Jeg skal færdiggøre et af de mange  hækleprojekt, jeg har gang i.  Og jeg må ikke påbegynde noget nyt projekt, før jeg er færdig med et af dem i kurven. Så nu skal jeg bare have bestemt, hvad det er der skal gøres færdig først.
 • Jeg skal færdiggøre 5 sy projekter, og det første regner jeg med skal være et fastelavnskostume til Josefine, og næste også til Karoline.
 • Jeg vil læse min. 8 bøger i løbet af året, jeg elsker at læse, jeg er bare ikke god til at prioritere det – det er bare ikke nok timer i døgnet, efter arbejde, madlavning, træning, lektiehjælp, når der også skal ses serie (læs: Games of Thrones og Sex and the city) og blogges.
 • Jeg vil rigtig gerne blive bedre til at fotografere – jeg har et super fint kamera, det skal bruges meget mere.IMG_6913-0
 • Jeg skal blive bedre til at fokusere på det positive og blive bedre til at sige pyt.
 • Jeg skal blive bedre til at sige fra overfor mig selv – sænke mit ambitionsniveau.  Jeg synes, jeg er blevet bedre til at sige fra overfor udenforkommem ting.  Problemer er mere at sige fra, når der er ting jeg faktisk gerne vil, når man gerne ville kunne det hele.
 • Jeg skal blive bedre til at sætte tid af til selvforkælelse, det kan være både store, så vel som små ting.  Jeg allerede den først ting planlagt, da jeg skal til frisør i næste uge. Og for første gang siden jeg sad som hårmodel, er det en frisør der skal farve mit hår. Det er ellers noget jeg gøre selv, og det er desværre en nødvendighed for at dække de grå hår der langsomt vinder indpas på mit hoved. Ellers kan det var en ansigtsbehandling, en manicure eller bare at give mig selv tiden til, at sidde i en stol i længere tid med en god bog og en kop kaffe eller te.

IMG_6619

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s