Tanker om fødselsdage

I forlængelse af mit indlæg den anden dag omkring Josefines fødselsdag, kom jeg i tanke om dette her indlæg jeg læste for noget tid siden, og det fik nogle tanker i gang.  Har det på nogle punkter, faktisk lidt på samme måde.

Violetta cakeJeg synes altid jeg har svært ved at finde overskuddet og energi til Josefines fødselsdag her i januar.  Det er som om jeg ikke orker efter en december med mange planer, fester og sociale arrangementer. Jeg skal altid lige have december overstået, før jeg kan gå i gang med planlægningen, hvilket betyder jeg altid kommer i tidsbekneb med de ting jeg planlægger at lave selv. Men på en eller anden måde kommer jeg altid i mål med det meste, men den er altid nogle ting der bliver droppet hen af vejen.

DSC_1001Hvad er der sket med de simple fødselsdagsfester, som vi kender dem fra vores barndom. Vi fik boller og kagemand når vi kom, og trefarvet is med kyskager inden vi skulle hjem. Og hvis det var vildt, så fik en bollekagekone, hvor bollerne var pyntet med glasur og slik.  Vi legede nogle lege, mange af dem mens vi sad ved bordet, og nogle gange fik vi en lille slikpose, men det var langt fra normen.  Pynten var flag, måske lidt balloner og serpentiner, men det var faktisk ikke særlig tit.

Violetta fest / Violetta partyEr det ved at være for skruet for højt op med tema fester med den helt store udsmykning, de store kageborde, slikposer og goodiebags?

IMG_4504

One thought on “Tanker om fødselsdage

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s