Billeder fra en fødselsdag

Weekenden stod i fødselsdagenstegn, da Josefine blev fejret alle 3 dage.

Fredag var dagen hvor Josefine havde fødselsdag, så hun blev vækket med sang og gaver på sengen. Vi fik pandekager til morgen, det er jo traditionen, og om morgen var vi med i skolen, til firkant (samling), så vi kunne være med når Josefine blev fejret på skolen og skulle dele hende små poser med pop-corn og slik ud. Det var rigtig hyggeligt at være med, det var vi også da Karoline gik i 0. klasse. Om aften fik vi pizza, det var jo fredag. Fødselsdagsbarnet havde godt nok ønsket risengrød, men det fik flyttet vi til lørdag til forret 🙂

 

Lørdag holdte Josefine fødselsdag for pigerne i klassen sammen med 4 andre piger fra klasse. Der var nogle enkelt afbud, så de var 24 i alt. Fødselsdagen blev holdt på skolen, da Julies mor er lærer på skolen, og derfor kunne låne gymnastiksalen. Vi havde dækket et rigtig fint bord i hjemkundskabslokalet og pyntet op med balloner, banner vimpler, alt sammen noget jeg havde købt i Søsteren Grene. Det var en super fødselsdag, hvor piger virkelig fik brændt noget krudt af.

Søndag var den sidste dag med fødselsdag – der havde vi inviteret familien til frokost. Menuen stod på hjemmelavet pizza (gud hvor er det omstændigt at lave til 15 mennekser, og have nok klar på samme tidspunkt- men hvis jeg skal sige det selv, så fik Thomas lavede nogle rigtig gode nogle) og fødselsdagskage til dessert. Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag sammen med familie, og Josefine fik nogle rigtig fine gaver.

2 thoughts on “Billeder fra en fødselsdag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s