Så blev det torsdag

Det er torsdag aften, og der er gået noget tid siden jeg sidst har blogget. Der er simplethen gået Games of Throne i den. Vi har fået et Smart Tv (ja, vi er bestemt ikke first movers) og vi har fået HBO – den perfekte combo. Så de sidste mange aftner, har Thomas og jeg taget 2 (hvis ikke 3) afsnit om aften, så der har ikke været tid til så meget andet.  (Og så nævner jeg slet ikke, hvor mange afsnit Sex and the city jeg har set i dag)

IMG_0073

I morgen er det Josefines fødselsdag – vores lille pige bliver 7, så helt lille er hun jo ikke længere. Må til at se det i øjne, vi har faktisk ikke små børn mere.

Jeg har derfor brugt aften på at dække bord, og gøre klar til i morgen, hvor hun skal vækkes med sang og gaver på sengen. Lidt senere skal jeg ud og bage pandekagerne, så de er klar til morgenmaden.

I morgen skal vi med Josefine op på skolen, hvor hun skal dele små pakker med pop-corn og 3 stykker slik ud til alle de andre børn i klassen. Pigerne har derfor hjulet med mig at fylde de små bæger fra Søsteren Grene, som efterfølgende er kommet i en lille plastik pose, også fra Søsteren Grene. Der er en pige, der er så spændt.

Weekenden kommer til at stå i fødselsdagens tegn. I morgen, skal hun bare fejres af os med morgenmad, pandekager, bestilt af pigebarnet. Om aften bliver det pizza, ikke hjemmelavet, men fra pizzamanden – også bestilt af pigebarnet. Lørdag skal hun holde pigefødselsdag sammen med 4 andre piger fra klassen. De er 28 piger i klassen, så det er lidt svært at få plads til dem alle hjemme hos os, så af praktiske grund, er vi gået sammen med andre. Vi har fået mulighed for at låne gymnastiksalen på skolen, da en af de andre pigers mor er lærer på skolen. Vi (jeg) skal stå får service og pynt (købt i Søsteren Grene), kage og kyllingespyd. Det betyder dog også, at der ikke har været noget større planlægning og forberedelsesarbejde for mig. På den ene side, er jeg lidt ærgelig over det, da jeg elsker at finde på temaer og planlægge. Men på den anden side, synes jeg faktisk også at det er rart, her lige efter julen, synes ikke der er det store overskud. Søndag kommer familie til frokost, så jer er i gang med at planlægge pizza topping og fødselsdagskage.


  

Sidste weekend, var også af den festlige slags – lørdag aften havde jeg besøg af 3 skønne veninder til en aften med god mad, skønne vinen og skønt selskab. Sådan en aften hvor der bliver snakket, grinet og drukket. Gud hvor havde jeg det dårligt om søndagen – jeg var ikke meget værd hele søndagen. Men jeg er noget så taknemlig over at have gode veninder, hvor man kan snakke om alt, og vende mange emner, store som små. Jeg viste et lille preview af aften på snapchat – hvis I har lyst til at følge med, så kan I finde mig under ckolling12

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s