I januar vil jeg

Så skriver vi januar, og ikke nok med det, vi skriver januar 2016 – det vil sige at helt år er gået – det er noget vildt at tænke på. Det betyder også at jeg har lavet mine små to-do / ønskelister i over et år nu. Det har været rigtig hyggeligt at skrive listerne hver måned, hvor jeg sætter mig nogle mål/ønsker for hvad jeg gerne vil må. Så det fortsætter jeg bestemt med her i det nye år. 

IMG_7982
Men som altid, vil jeg starte med at kigge tilbage på den forgangne måned.  I december nåede jeg at lave 2 slags karameller, almindelig flødekarameller og kakao karameller. Jeg fik bagt Honningkagehjerte af fordejen som var lavet i god tid. Det var dog langt fra alle af dem der blev spist. Vi fik bagt vaniljekranse, brunkager, pebernødder, specier og fedtebrød og der blev lavet konfekt, men ikke noget uden sukker.

IMG_7987
Juletræet blev pyntet så fint sammen med pigerne og Thomas. Det blev til en enkelt øl til firmajulefrokosten, resten af aften drak jeg vin og en enkelt drink eller 2. Vi havde en super weekend i København med hele familien i forbindelse med min Svigerfars 65 års fødselsdag, hvor vi bl.a. var i Wallman’s, i tivoli og på det Kongelige Teater

Til afslutningsgudtjenste med Karolines minikonfirmand hold, i kirken og se Karoline være med i korets årlige julespil, og se Josefine danse til danseafslutning, og se Karoline i Lucia optog i SFO’en fik vi også klaret.

Luciaboller blev der ikke bagt, men de sidste julegaver blev og købt, og pakket fint ind.
Jeg forsøgte mig med brændte mandler, men resultatet blev ikke helt efter bogen og julecocktails fik jeg ikke lavet, men så tog jeg revanche til nytårsaften.
I januar vil jeg…
  • Vende tilbage til MK principper efter en jul med lidt for meget chokolade
  • Holde Josefines’ fødselsdag
  • Håber på at jeg snart må begynde at løbe igen, men indtil går jeg lange ture
  • Have en hyggelig aften sammen med nogle skønne tøser – revanche fra sidst, hvor vi havde mandefald i løbet af aften
  • Læse noget mere – har nok ikke læst de sidste 2 måneder – det skal prioriteres – har flere bøger der ligger og venter på mig
  • Finde hæklenålene frem – jeg savner at være kreativ, men det er som om jeg ikke altid kan overskue det
  • Få styr på mit arbejdsværelse og pigernes legeværelse i kælderen. Det er nemlig der jeg har sat mine symaskiner – synes ikke rigtig jeg kan overskue at bruge dem, når jeg knap nok kan finde dem i roddet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s