Godt Nytår

Rigtig godt nytår derud – håber I kom rigtig godt ind i det nye år. Hvor er jeg bare glad for at der er lørdag i dag, synes godt ikke helt jeg er klar til at komme tilbage på arbejde endnu. 

Billede 01-01-2016 19.38.23
Photocredit: Thomas B Christensen

Vores nytårsaften var ikke nogen vild fest eller noget, men jeg synes nu stadigvæk jeg var noget tung i hovedet i går, og rigtig træt, så dagen i går gik med ingenting. Så er det altså ekstra rart, at i dag ikke er en arbejdsdag.

Det nye år blev fejret med et hold venner, og deres 3 børn. De har 2 pigerne der er jævnalderen med vores, så har de en dreng på 4 – så det var virkelig gang i den med alle de børn. Vi voksne havde derimod en hyggelig aften med god mad, gode vine og drinks. (Jeg nåede dog ikke at lave alle dem jeg havde regnet med)

Nytåret, er udover en fest, og en god tid til at kigge tilbage på året der er gået – jeg har derfor taget et kig tilbage på bloggen i løbet af 2015. Her får i et tilbageblik på 1. kvartal 2015.

Januar

I januar har Josefine fødselsdag, så det bar bloggen også præg af, da der skulle planlægges og afholdes et brag af en Frost fest, og der skulle laves nogle kager.

Februar

I februar var der vinterferie, så der blev hygget i sommerhuset med ild i pejsen. Men der var også måned hvor der var fokus på fastelavn på bloggen. Der blev skrevet om fastelavnsris, fastelavnsboller og udklædning.

Marts

I marts havde vi en dag med vafler til aftensmad, det er ikke sådan at kimse af, og vi fik også bagt nogle cookies. Det var også måned, hvor jeg fik læst nogle bøger, der var i hvert fald hele 2 bog anmeldelser på bloggen. Det var også måneden, hvor jeg udgav et af de mere personlige indlæg, hvor jeg skrev om, det at være mor.

3 thoughts on “Godt Nytår

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s