Glimt fra en jul

Der har været lidt stille på bloggen her over julen. Det var ikke planlagt, at det skulle være sådan, men det har nu været dejligt. Jeg har bare brugt tiden sammen med familien, uden at tænke på indlæg og billeder.

Lørdagen inden jul fik vi pyntet vores juletræ. Da vi skulle holde juleaften hjemme, prøver jeg på, at vi få træet ind så tæt op på jul som muligt. De år hvor vi ikke er hjemme juleaften, så får træet lov til at komme ind noget før. I år var det Karolines tur til at sætte stjerne på.

4. søndag i advent var der dækket op til det helt store ryk-ind. Vi havde inviteret hele familien til vores årlige julehygge, som omfatter både onkler og tanter og fætter og kusiner, så vi var 31. Det var 8. gang vi holdte det i løbet af de sidste 9 år.

IMG_7962

Juleaften var vi som sagt hjemme, vi havde min far som gæst, så det var bare os 5. En rigtig hyggelig og stille om rolig aften. Jeg lavede anden på selve dage – langtidsstegt, så den kom i ovnen lige inden middag. Om eftermiddagen tog vi i kirke, som vil altid gør, hvor vi slutter af med en tur på kirkegården og forbi min mors grav, inden vi køre hjem igen. Min far kom ud ved 4 tiden, og så fik vi os et glas gløgg mens vi så julekalender og Disney Juleshow sammen med pigerne.

Julebordet havde jeg dækket med vores juledug fra George Jensens Damask, som vi fik i julegave år tilbage. Julegaven fra mit arbejde og Thomas’ farmor, havde jeg allerede taget i brug, da jeg havde fået (selv købt) de smukke tallerkner fra Royal Copenhagens julestel. Havde længe ønsket mig det, og besluttede at i år skulle det være. En stor del af oplevelsen er jo at sætte sig ved et smukt dækket bord.

Alt i alt, har det været en rigtig dejlig jul.

Hvordan har jeres været? Spist alt for meget? Fået gode gaver?

One thought on “Glimt fra en jul

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s