Dessert til nytårsaften

Jeg kan se på min statistik, at det er især mine tidligere indlæg om dessert til nytårsaften, der får mange klik. Så jeg tænkt, at jeg ville indvilge jer i mine planer for denne her nytårsaften.

IMG_6556

Jeg har planner om at lave en dessert triologi. Det vil sige at vores dessert kommer til at består at 3 små selvstændige desserter, bare i mindre format. Det første element bliver en klassisk creme brulee, som jeg har lavet nogle gange før. Jeg tager udgangspunkt i opskriften fra denne her bog, som jeg også henviser til i dette her indlæg.

Den næste komponent bliver en hvid chokolade mousse med lakrids efter denne her opskrift. Jeg har ikke prøvet at lave den før, men det lyder lækkert, så det glæder jeg mig til at smage. (Update: Har lavet moussen, som står klar i køleskabet. Har slikket skeen, og kan sige at der smager fantastiske, så anbefalinger herfra)!

Det sidste element bliver min chokolade martini, som jeg har lavet før, og har drømt om lige siden.

Hvad med jer? Hvad skal I have til dessert nytårsaften? Nogle store planer for aften?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s