Kransekage høre sig til

Nu er der ikke mange dage til året rinder ud, og vi skal fejre det nye år. Og tradition ens tror, så bliver det nye år skålet ind med champagne og Kransekage. Kransekagen, den laver jeg selv.  Det har jeg gjordt de sidste par år, og synes det er sådan en hyggeligt projekt at give sig i kast med. Synes faktisk ikke det er så svært, selvom mine tårne ikke er de mest lige. Opskriften finder I her.

Update: I år valgte jeg faktisk ikke at lave en tårn, men lavede stænger med nougat og Kransekage konfekt i stedet for. Billedet er taget til midnat nytårsaften, lige inden vi skal til at skåle det nye år ind.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s