Så blev det fredag

Der er nu fredag aften, og dagens 2 julekalender er blevet set, og pigerne er på vej i seng. Alt mens sidder jeg i sofaen, med computeren på skødet, mens der køre en film på tv’et.

IMG_0055
Photo credit: Camilla K Christensen
IMG_0056
Photo credit: Camilla K Christensen

Det har været en fredag, der har stået på Lucia optog i Myretuen. Karoline, som går i 3.klasse, var en del af optoget, og selvom jeg nok er noget forudindtaget, så synes jeg faktisk at de gjorde det meget godt. Det lød rent, og de kunne synge rummet op.

IMG_0057
Photocredit: Camilla k Christensen

Derefter, afsted for at finde årets juletræ, som vi fandt hos Attrupgaard ved Vodskov lidt nord fra Aalborg. De havde et rigtig fint udvalg, og til nogle gode priser. Og så var vi så heldig, at regnen først startede efter vi havde købt træet.

IMG_0061
Photocredit: Camilla K Christensen

Elleres har det været en uge der har budt på mange gode fornøjelser. Søndag stod den på afslutningsfest for Karolines minikonfirmandhold i Klosterkirken, en rigtig hyggelig kirke der høre til Budolfi kirke her i Aalborg. Det var først gang jeg var der inde, men tror bestemt at den skal besøges igen. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor elverne fremførte et par sange, og domprovsten fortalt om hvad de havde lavet de 6-7 gange der har været til minikonfirmand. Om aften var vi til min fars fødselsdag.

IMG_0062
Photocredit: Camilla K Christensen

Vi har lavet snydesvin, og uploaded billeder af dem på telenors hjemmeside.

IMG_0060
Photocredit: Camilla K Christensen

Mandag aften befandt vi os faktisk i en kirke igen, denne her gang Vor Frelsers kirke, som ligger lige overfor pigerne skole. Her skulle mini- og mezzokoret fremføre årets julespil. Karoline var et rigtig fint får. De laver den samme opsætning hvert år, så har regnet mig frem til, at jeg kan komme til at se den 7 gange, hvis Josefine også vælger at være med i koret.

Tirsdag havde svigerfar fødselsdag, 65 år, så vi var inviteret til fødselsdag, til forlorne skildpadde – har I smagt det? Det er faktisk utroligt godt. Vi er dog ikke færdig med at fejre hans fødselsdag, for i morgen tager vi til København, hvor fejring fortsætter.

 

One thought on “Så blev det fredag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s