Så blev det lørdag

Det er lørdag formiddag – det regner og rusker udenfor, ikke noget særlig hyggeligt vintervejr, men så er det godt at julemusikken og stearinlysene hjælper på julestemningen. Lige nu sidder jeg alene i køkkenet og spiser min morgenmad, græsk yoghurt, og drømmer om et lækkert rundstykke fra Lagkagehuset med et tykt lag tandsmør. 

IMG_0042
Photocredit: Camilla Christensen (ckolling12 – snapchat)

Pigerne er hjemme hos min far, og Thomas er lige så stille i gang med at vågne. Vi var i går til hver vores firma julefrokost. Min startede allerede lige efter arbejde kl 16, hvilket betød at jeg var hjemme allerede kl. 23.30 – der var jeg træt og havde virkelig ømme fødder. Men det var en super hyggelig og sjov aften. Opgaven med at arrangere årets julefrokost går på skift i mellem de forskellige afdelinger, og årets arrangører havde virkelig gjort et rigtig godt stykke arbejde. Der var simpelthen lavet en “spillebule” med airhockey, bordfodbold og videospil. Det var hylende morsomt – i vores lille afdeling havde vi endda en lille airhockey konkurrence, hvor det var compliance mod juristerne, hvor compliance vandt 2 ud af 2 kampe.

IMG_0041

Jeg havde en kjole på, som har hængt i skabet de sidste 2-3 år, da jeg har haft lidt svært ved at komme ned i den, så det var så fed en følelse at have den på i aften, og have den der følelse af at være godt tilfreds med det man ser i spejlet.

Nu vil jeg snart tage ind til byen for at hente en gave jeg bestilte til Black Friday, og derefrter skal jeg ud og hente pigerne. Tror dagen i dag skal bruges til at bage nogle pebernødder, både den fyldt med sukker og andre gode sager, og så en lidt sunder slags som jeg kan spise, og så skal jeg have gang i noget karamel kogeri. Håber I får en rigtig god lørdag.

 

3 thoughts on “Så blev det lørdag

  1. Du ser bare flot ud i den kjole. Må være en skøn følelse! Lyder som en skøn julefrokost. Ha en dejlig lørdag. Her har vi kolde nætter og lune dage. Vi smutter en tur til Tel Avivs indendørs foodie marked og ellers ikke meget andet. Er lidt syg men lidt ud skal jeg 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s