Jule krans på døren

De sidste 3-4 år har der hængt en hjemmelavet krans på vores dør, og i år har ikke været nogle undtagelse. Det er sådan en god måde, at byde julen og gæster velkommen. 

DSC_0967
Photocredit: Camilla K Christensen
DSC_0969
Photocredit: Camilla K Christensen
DSC_0972
Photocredit: Camilla K Christensen

Kransen i år, er lavet af materialler fra vores egen have (bort set fra halmkransen, som er købt i Rema1000) Jeg startede med at binde gran og kristtjørn meget spredt omkring kransen, hvor efter jeg har bundet hortensia blomsterne omkring. Jeg er meget spændt på hvor længe den holder, da jeg ikke nåde at klippe blomsterne af inden den første frost.

Se mine tidligere dørkranse her.

Snapchat – husk I kan følge mig på snappen, mit brugernavn er ckolling12

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s