I december vil jeg….

Ja, vi skriver jo allerede den 3. december, og der er kun 3 uger til jul, og det slog mig, jeg havde jo ikke lavet min liste for december. Ja, den kommer jeg nok til at bære meget præg af at der snart er jul. 

Min inden jeg kigger frem mod december, så er der også tid til at kigge tilbage på november.

IMG_0007

Jeg tror faktisk jeg nåede det hele på min november liste. Jeg var på date med manden, hvor vi var inde og se Spectre, sidste weekend var jeg i musikkens hus om lørdagen for at høre Tina Dickow – fantastisk koncert, og om søndagen var vi på Aalborg Teater og se Brøderne Løvehjerte.

IMG_7573Vi havde pigerne med til skolefest, og jeg havde en rigtig hyggelig aften med 3 veninder, sushi og champagne (og en bytur for 2 af os).

Jeg fik købt alle 48 gaver til pigernes julekalender i god tid, men som altid, blev jeg selvfølgelig første færdig med at pakke dem ind lige i sidste øjeblik.

Jeg fik lavet en adventskrans, som jeg faktisk er godt tilfreds med, og pigerne fik lavet hvert deres kalenderlys. Vi kom dog ikke i skoven efter materiale, så mos’en som er brugt, er købt i dyre domme. Derudover har jeg dej til honningkagehjerte til at stå i køleskabet, og min gløgg ekstrakt står stadigvæk i kælderen og trækker.

I december vil jeg…

 • Lave min. 2 slags karameller
 • Bage Honningkagehjerte, fordejen er jo lavet
 • Bage vaniljekranse og andre dejlige småkager
 • Lave konfekt, og måske forsøge mig med noget uden sukker
 • Pynte juletræ sammen med pigerne og Thomas
 • Drikke øl til firmajulefrokosten
 • Nyder en weekend i København med hele familien i forbindelse med Svigerfars 65 års fødselsdag
 • Til afslutningsgudtjenste med Karolines minikonfirmand hold, i kirken og se Karoline være med i korets årlige julespil, og se Josefine danse til danseafslutning, og se Karoline i Lucia optog i SFO’en.
 • Bage Luciaboller
 • Købe de sidste julegaver – fik købt rigtig mange over nettet til Black Friday, og pakke dem fint ind.
 • Lave brændte mandler
 • Lave en jule cocktail

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s