Et juleeventyr

Jeg elsker julen, og det er ikke kun juleaften og alle gaverne, som jeg elsker, men hele perioden op til, og alle de elemter perioden er fyldt med. Jeg elsker at lave jule dekorationer, bage småkager, lave konfekt, pynte op og hygge med æbleskiver. Derudover er jeg en total sucker for julefilm, selv dem i værste Danielle Steel stil, men jeg elsker også julehistorier. Og der er en bestemt, som har en stor plads i mit hjerte.

IMG_0037

Det er Charles Dickens’ Et Juleeventyr, som min søster læste højt for mig, da jeg var yngre. Hvor gamle jeg helt var, kan jeg ikke helt huske, men tror det var da min søster gik i gymnasiet, (Hun er 3 år ældre end mig) så jeg har nok været en 12-13 år.

Bogen hun læste højt fra, er udgaven så smukt illustreret af Roberto Innocenti, fyldt med de flottes tegninger, der virkelig bringer historien til live. Jeg har tidligere prøvet at få min egen udgave, af den smukke bog, men den var desværre udsolgt fra forlaget. Så glæden var rigtig stor, da jeg for nogle uger siden kom forbi Arnold Busck, og så bogen ligger blandt andre julebøger. Der var ingen betænkeligheder, bogen blev købt med det sammen. Nu glæder jeg bare til, at læse den højt for mine egne piger. Det bliver nok først næste år, da vi er i gang med både Brøderne Løvehjerte og Nøddeknækkeren.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s