Julehjælp

Så jeg tidligere har skrevet om, så berører det mig dybt, når jeg høre/læser om familier der har svært ved at giver deres børn en god jul. Det er grunden til at jeg har startet en indsamling igennem Røde Kors, men det er også grunden til, at jeg for anden år i træk hjælper i gennem Julehjælp.

10984229_939418396111596_6410479059860212984_n

Julehjælp, er en gruppe på facebook  og beskriver sig selv som: “Julehjælp har til formål at hjælpe familier, der har det økonomisk svært, med julegaver til deres børn. Gaverne er primært godt men brugt legetøj.”

Den måde det fungere på, er at “Julehjælp” løbende lægger ønskesedler op på siden, og så kan man byde ind i kommentarfeltet hvis man har noget man vil donere. Det er primært brugte ting man kan donere, men det er vigtig at det er ting der virker og er i fin stand. Man kan også købe nye ting, hvis det, er det man har lyst til.

Selv, har jeg sendt ting afsted til 3 ønskesedler, 7 børn i alt. Jeg valgte at købe nogle ting, da vi lige for tiden ikke har så meget legetøj i gemmerne, som pigerne ikke stadigvæk bruger, og som er i en ok stand. Det er ikke nogle store eller dyre ting, jeg har sendt afsted, da der også er andre der har budt ind på de samme ønskesedler.

Så jeg vil opfordre til at kigge gemmerne igennem, for at se om I ikke har noget der kunne blive til en fin julegave til en lille pige eller dreng, som bare ønsker sig en god jul.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s