Adventskrans

Det er utroligt at tænke på, at det allerede er 1. søndag i advent i morgen, og det første lys i adventskransen skal tændes. Jeg fik lavet vores tidligere på ugen, efter at have gået rundt med designet i hovedet i lang tid nu.

DSC_0953DSC_0954DSC_0957DSC_0964

På grund af de friske /levende materialer, er det ikke en jeg har kunne lave i alt for god tid. Inspirationen til den, fik jeg faktisk allerede sidste år, i en af de udsendelser Claus Dalby havde lavet med bl.a. Sif Orellana.

Den store bakke er af cement, og har jeg købt hos Bjerring, en lokal livstilsbutik her i Aalborg. For at beskytte bakken, har jeg beklædt den med plastik, da jeg tænker den skal brugs i stuen bagefter. De 4 lys er sat i noget ler, både for at få det lidt op i højde, men også for at sikre at de står stabilt. Planterne og moset er bare sat løst ned i bakken, tænker at hyacinterne skal skiftes ud inden jul.

I kan se nogle af mine tidligere adventskranse her. Og husk I kan stadigvæk støtte min indsamling i samarbejde med Red Barnet.

One thought on “Adventskrans

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s