Brøderne Løvehjerte

Jeg er noget spændt på, om jeg kommer til at sidde og tude i teateret på søndag, vi har nemlig billetter til Brøderne Løvehjerte på Aalborg Teater. Jeg fik historien læst højt da jeg var barn, af min storesøster – hun læste flere forskellige bøger for mig. Men jeg kunne ikke helt huske handlingen.  

Så da jeg her den anden aften, læste de 2 første kapitler for pigerne, var det en kamp for at holde gråden tilbage. Det er godt nok ikke tit, at jeg bliver rørt så meget af en bog, og så allerede i starten bog.

Thomas har nu overtaget læse tjansen, og vi håber på at få læst så meget af bogen som muligt inden på søndag, det gør det lidt nemmer for pigerne at følge med i stykke, når de ved hvad det handler om.

Det næste bog vi skal læse for dem, er Nøddeknækkerne, den skal vi nemlig ind og se på det Kongelige Teater, når vi skal til Købehavn i december.

One thought on “Brøderne Løvehjerte

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s