Brev fra julemanden 

Hjemme hos os, har vi, lige som så mange andre, en Nissedør, som på magisk vis dukker op nogle dage før den 1. december. Men inden den dukker op, kommer der et brev til pigerne fra julemanden, som forklar hvordan det der med Nissen fungere. Og hvis der er noget pigerne har stor respekt for, så er det julemanden (selvom de godt ved, at ham der kommer juleaften, er deres far). 

  

23. nov 2015
Karoline og Josefine

9000 Aalborg

Kære Karoline og Josefine

December står for døren, og om ikke mange dage vil en af mine nisser flytte ind hos jer. Jeg håber I vil tage rigtig godt i mod ham. Som de andre år, vil han levere en lille gave til jer hver morgen i december indtil den 24.

Men husk piger, han kommer kun med gaver til søde artige piger. Det betyder at I skal være søde ved jeres forældre og gøre som der bliver sagt. I skal være hjælpesomme og gavmilde. I skal også huske at være gode ved andre. Hvis I husker det, så skal han nok også være sød ved jer.

Finder jeg ud af at I ikke er søde, og sådan noget finder jeg altid ud af, så kommer min nisse ikke med en gave, og bliver I ved med at være uartige, så flytter ham. Så husk piger – I skal være søde. 

Venlig hilsen
Julemanden

2 thoughts on “Brev fra julemanden 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s