Shanes jul

Vi har tidligere købt Shane Brox julekalender lavet i samarbejde med Red barnet, men sidste år lavede han ikke en kalender. Hvilket var noget øv. Begge piger synes det har været hyggeligt at sidde om eftermiddagen, med et lille krea projekt, så Josefine blev faktisk ret skuffet, da jeg for knap 2 uger siden informerede hende, at det blev ikke til en Shane julekalender i år. Det mente hun ellers var en del af julen.

Så glæden var rigtig stor hos os alle 3, da vi fandt ud af at Shane Brox har lavet en kalender i år i samarbejde med Telenor. Selve papirkalenderne kan hentes gratis i en af deres butikker, og hver dag fra på søndag, kan man så følge med på deres hjemmeside om eventyret i Bittebyklejne. (Og man behøver ikke at være Telenor kunde, det er jeg nemlig ikke)IMG_7587

Nu skal vi bare have lavet Zigzok inden på søndag, så er vi klar til eventyret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s