Lad det blive en god jul for alle børn

Jeg har startet en indsamling via Danske Røde Kors i forbindelse med deres julehjælp til udsatte familie. Jeg har meget du har lyst til at støtte op om min indsamling ved at give et bidrag. Det er rigtig nemt og hurtigt, du behøver bare at have dit dankort eller mobiltelefon ved hånden.

jul-960.pngJeg elsker julen – jeg synes bare det er sådan en fortryllende tid, fyldt med varme og hygge, og på mange måder er det jo børnenes fest. Men sådan er det desværre ikke i alle familie, for rigtig mange familier kan det faktisk være en rigtig stressende tid, forbi midlerne er der bare ikke til, at give børnene den jul man gerne vil. Og det er ikke bare et spørgsmål om man kan købe alt på deres ønskeseddel, men for nogle er det et spørgsmål om, om der rent faktisk er penge til julemaden, og så er man slet ikke kommet til gaverne endnu.

“Jeg har de sidste 31 år, i mødet med familier rundt om i landet, oplevet hvordan julen kan faktisk opleves ekskluderende og isolerende – specielt for de børn, som ikke kan se frem til den samme jul som deres kammerater.
I december måned kan de ikke tale med om pakkekalenderen eller gaveønskerne. Og det kan være rigtigt svært at komme i skole eller børnehave i dagene efter juleferien, hvor alle kammeraterne har deres nye legetøj og løbehjul med. Derfor bliver julen fyldt med følelsen af at stå helt udenfor.
Derfor er jeg glad for, sammen med Røde Kors, at hjælpe de familier, der har brug for en håndsrækning i julen. Både fordi jeg ved, hvor stor en forskel julekurven kan gøre for, og fordi jeg ved, at julehjælpen er en døråbner til invitere familierne ind i netværksaktiviteter og andre tilbud resten af året. Det er meget værd.”
Lola Jensen, Familievejleder

Ovenstående skrevet af Lola Jensen, ramt virkeligt dybt i mit moderhjerte, jeg kan slet ikke forstille mig hvordan det må være for de her børn, eller deres forældre, som vil det bedste for deres børn.

Så har man mulighed for at hjælpe, men hvor lidt det end må være, så gøre mange bække små. Så hvis I har lyst til at give et bidrag, så kan I gøre det lige HER. Som sagt, så er det rigtig nemt, men kan betale via kreditkort/dankort eller via sin mobilregning, og det tager kun få minutter.

I kan læse mere om Røde Kors julehjælp lige her.

2 thoughts on “Lad det blive en god jul for alle børn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s