Julekjoler 2015

Hvert år får pigerne en kjole, som de bruger hen over julen, altså en julekjole. De fleste år, næsten uden undtagelse, er kjolerne købt i Zara, hvilket de også er i år. 

I år købte jeg dem allerede i september, da Karoline og jeg var i London. Så for første gang, har hun været med til selv at vælge sin kjole, hvilket resulteret i, at hun kom hjem med en kjole, der ikke helt var farens første valg. Men hvad gøre det, når det var godkendt af mig.    

Karoline valgte den ovenstånede blå kjole med blonder, og de fine ballerina. Hvad man ikke kan se på billede, er at de er i lak. Kjolen og skoen skal hun have på i morgen aften for første gang, vi skal nemlig alle til den årlige skolefest, og der skal man være fin i tøjet.

Til Josefine valgte jeg også en kjole med blonder, bare i en noget lyser farve, jeg synes de lyse farver klæder hende så godt. Til hende fandt vi et par fine ballerina i guld. Hun skal også have sit på i morgen, når hun skal til skolefest for første gang, det er nemlig kun elver og deres forældre der må komme med, så de sidste 3 år, har hun pænt blive der hjemme. 

Kjole 1 / Kjole 2 / Kjole 3 / Kjole 4

Hvis det ikke var fordi jeg allerede havde købt deres kjoler, og de kun har brug for en julekjole, så kunne ovenstående kjoler være rigtig fristende.

Kjole 5 / Kjole 6 / Sko 1 / Sko 2/ Sko 3

Det samme gælder for de her 2 – men det kunne godt være jeg skulle kigge lidt nærmer på deres ballerina’er, dem kan man jo ikke få for mange af.

2 thoughts on “Julekjoler 2015

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s