Så blev det fredag + på det sidste

Så er det fredag, og om få minutter er det tid til Vild med Dans, så en fredag aften som det plejer at være. Dog har vi ikke Karoline hjemme, hun sover hos en veninde fra skolen.

Photo: Frumilla

Josefine har fået skinke pizza, som hun plejer, og Thomas og jeg har spist pizza med Parma skinke på blomkål bund. Thomas er gået med på MK principperne, så ingen vin i aften.

Jeg har kigget efter Josefines slikskål med meget lange øjne (har kun snuppet et par stykker), men regner med at jeg skal forkæle mig selv, med nogle få stykker mørk chokolade med mint – nogle gange savner jeg godt nok en stor pose bland selv slik, men indtil videre har der været så mange andre ting jeg heller vil have som mit nydelses måltid.

Det har været en uge uden det store. Onsdag havde jeg planlagt en hjemmearbejdes dag, da jeg havde nogle opgaver, jeg gerne ville fordybe mig i uden afbrydelser. Jeg endte dog med have Josefine hjemme, da hun havde ondt i maven. Heldigvis er hun jo så stor, så hun kunne uden problemer underholde sig selv med tv, ipad og leg. Så jeg fik faktisk lavet det jeg ville uden alt for meget afbrydelse.Og torsdag stod den på et smut til København til et seminar, det var en lang dag, kørte hjemme fra kl. 6.40, og var først hjemme 20.10. Højdepunkt var, da kronprinsen smilede til mig på Emmerys, da han kom ind for at købe en kaffe og bolle med ost. Senere så vi ham, kommer flyvende rundt om hjørnet på cykel med hunden løbende ved siden af, og livvagten halsene efter også på cykel.

Jeg har set frem til weekenden, for i morgen aften skal jeg være sammen med 3 skønne piger. Aften byder på champagne, hvidvin, sushi og chokolade fondue, og selvfølgelig noget rigtig godt selskab. Så bliver det ikke bedre.

Håber også I andre får en rigtig god weekend – her er var der har fanget mig på det sidste.

Har I set denne reklame fra Barbie – synes den er genial

Dette her er vist, hvad vi alle drømte om, da vi var barn.

Kort der bare siger det hele, når man ikke ved hvad man skal sige.

Skal så meget prøve at lave dem her på et tidspunkt, har et blødt punkt for romkugler.

Photocredit: chrichri.dk
Photocredit: chrichri.dk

Overvejer at disse her skal være vores morgenmad i morgen.

Dette her indlæg har givet noget stof til eftertanke.

2 thoughts on “Så blev det fredag + på det sidste

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s