Så blev det fredag

Så blev det fredag, og jeg kan se tilbage på en uge der har været fyldt med en masse optur.

IMG_0009
Jeg har f.eks. været ude at løbe 7,5 km uden pause (måtte dog gå op af lille stigning for at skåne min hofte), det er faktisk 1½ år siden jeg sidst har løbet så langt. Måtte tjekke det på endomondo, da jeg simpelthen ikke kunne huske, så langt tilbage.

Ved godt at jeg ikke har det hurtigste tempo

I går havde jeg en rigtig hyggelig date med min søde mand. Jeg havde inviteret, og derfor arrangere at pigerne blev hentet af farmor, og at de så skulle overnatte hos dem. Bordet var booket til Helmuth og bio billetterne købt til 20.10 forestillingen – vi skulle ind og se Spectre – jeg elsker bare Bond film, har set dem alle sammen. Vi startede aften med et glas champagne i rigtig Bond stil, og fik en rigtig lækker pastaret med græskar og pancetta (godt nok ikke særligt MK venligt, men jeg tog det som et nydelsesmåltid) og bestilte et glas vin til maden. Selvom jeg kun fik de 2 glas, resulterede det i, at jeg følte mig mindre beruset da vi begav os ned mod biografen. Jeg har bemærket, at i takt med at jeg har tabt mig, skal der mindre alkohol til, før jeg føler mig beruset. Efter 2½ time i mørke, med popcorn, sodavand og flettende finger, cyklede vi hjem i regnen. En rigtig dejlig aften sammen ham den skønne.

Som sagt, så elsker jeg Bond film, det gøre vi begge faktisk, og denne her var ingen undtagelse, især kunne jeg godt lide, at der var flere “old-school” elementer over filem, hvor man kan drage paralleller til nogle af de ældre Bond film.

IMG_0007
Her til morgen havde jeg total optur over, at jeg kunne passe en af mine kjoler, som jeg ikke har brugt de sidste 2 år, da den var blevet for lille. Og jakken som jeg købte for 1½ år siden i Spanien, og som dengang lige med nød og næppe kunne knappes, kan knappes, og den sidder faktisk pænt når den er knappet.

IMG_0008
Jeg bliver aldrig god til de spejl selfies

Aftenen i aften, kommer til at blive en fredag som vi plejer. Ikke noget vildt der. Lørdag er begge piger afsat til legeaftale, så vi har faktisk det mest af dagen for os selv. Så vi har planer om at tage fordi fernisering hos Galleri Wolfsen, og måske osse lidt i butikkerne, og få købt nogle af pakkegaverne til pigerne.

One thought on “Så blev det fredag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s