Status på Bootcamp – afslutning

Så er de 9 uger over, og MK Bootcamp er officielt over. Vi havde vores sidste møde i søndags, hvor vi blev målt, vejet og testet, og fik råd med på vejen om hvordan vi kommer videre. 

foran med

Jeg var, som jeg tidligere har skrevet om, allerede gået i gang 4 uger inden med at følge principperne, efter hvad jeg kunne læse mig til i Michelle’s bøger, og havde derfor allerede et vægttab på 4 kg inden Bootcamp’en startede.siden med

Jeg har sat mig et overordnet mål med hvormeget jeg gerne vil tabe inden den 31.12, men jeg havde også et uofficiel mål med, hvormeget jeg gerne ville tabe på bootcamp’en, og var rigtig glad, da jeg lige nåede det på grammet. Bagfra med

I følge vores vægt her hjemme, har jeg tabt 9 kg på de 9 uger bootcamp’en varede, dvs. jeg har tabt 13 kg i alt på 13 uger. Der var stor forskel på hvad deres vægt og vores vægt vejede fra gang til gang, så de fik det til 10.2 kg, men den første gang vejede jeg også 2,2 kg mere på deres vægt end vores egen, men til slutvejning var der kun 1 kg forskel. Jeg har dog besluttede mig at gå efter min egen vægt, så 9 kg, som var mit mål. Så mangler jeg bare 5,5 kg for at nå mit mål til den 31.12. Hvor meget jeg så skal tabe derefter, har jeg endnu ikke besluttede, det kommer meget an på hvordan jeg har det med det jeg ser i spejlet, men jeg vil godt indrømme, at jeg allerede nu er mere tilfreds, end jeg længe har været.

Vi blev ikke kune vejet, men også målt, og det vidste sig, at jeg hat tabt 38,6 cm i alt fordelt på 5 steder. 3,5 cm om armen, 9,6 ved taljen, 10,8 ved navlen, 9,3 omkring hofterne og 5,4 cm ved låret.

Jeg er også godt tilfreds med løbetesten, der gik jeg fra en kilometer tid på 5.51 til 5.19

Nu gælder det bare om, at blive ved med at følge principperne, så jeg kan tabe det sidste. Det ville være rigtig fint, hvis jeg kunne have tabet de 5,5 kg et par uger inden jul, så det i julen mere ville handle om at holde vægten, og ikke at skulle tabe sig. Og så er det op på hesten igen efter nytår.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s