Julekalender

Forrige år var jeg så heldig at få en julekalender fra Lakrids, og jeg nød at åbne en låge hver morgen, og finde et lækkert stykke lakrids bare til mig. De seneste år er er kommer et rigtigt stort udvalg af julekalender til voksen, fyldt med kvalitetsvare. Jeg har samlet noget af udvalgte her.

julekalender1

Summerbird til børn, Valrhona, Konnerup og Aalborg Chokoladejulekalender2

Perch’s, Summerbird voksen, Summerbird chiffoniere, Karamel kompagniget julekalender3

Lakrids by Johan Bulow, Summerbird pakkekalender og Simply Chocolate.

Jeg har lagt billet ind på julekalenderne fra perch’s, så håber jeg bare der er en der har forstået mit hint. Jeg vil dog også elsker at få en af dem fyldt med chokolade eller karameller, men det er desværre ikke helt foreneligt med den kostomlægning er jeg er  i gang med lige nu. Jeg elsker ellers karamellerne fra Karamel Kompagniget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s