Halloween fest

Hvis det skulle have gået nogles næse forbi, så var det Halloween i går. En dag der vinder mere og mere indpas her i det danske. Pigerne havde efterspurgt en fest, lige som de fik sidste år. Og jeg, ja, jeg siger ikke nej til at arrangere en fest. 

DSC_0862

Karoline skulle til fodboldafslutningstur, som var med overnatning, så der var desværre ikke nogle fest for hende. Det var derfor kun Josefine der fik en fest. Så kunne hun også inviterer lidt flere, og valgte at have 4 piger fra klassen med til hendes lille Halloween fest. DSC_0863 DSC_0865 DSC_0866 DSC_0867 DSC_0868 DSC_0870 DSC_0872 DSC_0874 DSC_0879 DSC_0881 DSC_0882

Gæsterne var inviteret til kl. 15, og startede med kage og popcorn. Jeg havde lavet sugar cookies som blev pyntet meget simpelt med glasur. Havde ikke tiden, til at gå i gang med royal icing. Derudover havde jeg lavet cupcakes, og valgt den meget nemme løsning, chokoladekage blanding fra Amo, pyntet med henholdvis glasur og frosting. DSC_0895 DSC_0902

Efter de havde gået ombord i godterne på bordet, var der tid til leg, inden de kl 17 begav sig ud i tusmørket sammen med Thomas for a trick og treat’e. Det var et stort hit ved pigerne, og efter en time kom de hjem med en rigtig fin fangst.

DSC_0916

Festen sluttede foran fjernsynet, mens de dykkede ned i deres poser med slik.

Det meste af pynten mm er købt i Tiger og Søsterne Grene.

2 thoughts on “Halloween fest

  1. Hvor ser det bare hyggeligt/uhyggeligt ud, vi havde også Halloween fest herhjemme for både børn og voksne, Filippa var Elisabeth fra Monster high. Du kan se billeder på min blog fra vores fest hvis du har lyst.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s