10 Fun finurlige facts om mig

Selvom dette her er en personlig blog, så er der faktiske ikke særlig tit, jeg går så tæt ind på mig selv i mine indlæg. Jeg synes derfor det er på tiden, at I kommer til at kende mig lidt bedre. Jeg har derfor fundet 10 finurlige facts om mig. Håber I vil tage godt imod dem. 

IMG_7455 1. Elsker champagne – og hvis ikke det var fordi at kvalitets dråberne er så fandes dyre, så ville jeg drikke det noget oftere på en helt almindelig torsdag. Sidder faktisk og nyder et dejligt glas tattinger lige nu, i soveværelset, hvor jeg er forvist til, da manden har gæster. Glasset er resterne fra deres velkomstdrink. Jeg har ikke noget imod rester, når det er den slags. Jeg har heldigvis ikke siddet i soveværelset hele aften, da gæsterne kom, tog jeg i biografen med en veninden og snart tidligere kollega. Vi var inde og se “Kvinden i Guld”, en film jeg virkelig kan anbefale at tage ind at se. Det sætte virkelige nogle tanker i gang, både omkring hvad der sket, der for godt 70-75 år siden, men også hvordan verden er i dag, og hvordan det stadigvæk er folk der flygter fra krig, som må efterlade både familie og ejendele, i håbet og en fremtid.

2. Bliver helt bidt af dumme spil som Candy Crush, Juice Jam mm. Og når jeg så har brugt mine 5 liv på det ene spil, så går jeg bare videre til det næste.
3. Når jeg først går i gang med en serie på Netflix stopper jeg ikke før jeg har set alle sæsonerne.
Gossip Girl, Downton Abby og Mad Men. House of Cards. ( Orange is the new Black) Marco polo. Kan snildt tage 2-3 afsnit (hvis ikke 4) på en aften. I lige pt i gang med Homeland, næsten færdig med sæson 3. Tror Thomas synes jeg er kedelig når jeg først går i gang, for jeg bliver helt opslugt.
4. Har kun lange negle når jeg har ferie. De knækker når jeg skriver meget på computer på arbejde. Men jeg er dog heller ikke så god til at pleje dem, det er nok derfor de knækker/flækker.
 IMG_7374
5. Var ekstrem kræsen som barn – jeg levede af spegepølse ( den røde fra 3-stjernet) og pålægschokolademadder. Og så har jeg fået at vide at jeg var meget stædig, så man kunne simpelhen ikke få mig til at spise noget jeg ikke ville.
Jeg vil ikke længere sige at jeg er kræsen, men der er mange ting jeg ikke bryder mig om, f.eks leverpostej og ketchup.
6. Farver selv mit hår – er simpelhen for nærig til at betale en frisør til at gøre det – det er nemlig nødvendigt at farve det forholdsvis tit, så jeg kan skjule det grå. Bliver heller ikke klippet særlig tit – har ellers en forestilling om at jeg skal blive klippet regelmæssigt, men får jeg får set mig om er der gået 9 måneder.
7. Har en extrem sød tand og ingen stopklods – eller sådan var det ingen jeg startede på Bootcamp. Havde jeg lyst til chokolade eller kage, så var det ikke altid at jeg kunne bestemme mig, så jeg købt nogle gange 2 stykker – og spiste dem begge. Øj hvor jeg savner chokolade og kage – dagdrømme stadigvæk om det. (Det søde tand er der stadigvæk, den mister jeg nok aldrig, men er blevet meget bedere til at holde den i skak her under min bootcamp)
8. En not so fun fact, er at jeg var sygemeldt i 3 måneder i 2013 med stress – et sted jeg aldrig vil tilbage til. Heldigvis har jeg lært at tyde tegnene, og når at sadle om i tide.
 IMG_0034
9. Døjer med uren hud – meget komiske, da jeg slet ikke havde de problemer i mine unge dage, jo en enkelt bums i ny og næ, men ikke mere end det. De sidste 2 år har jeg døjet meget, og næsten altid 2-3 bumser i hovedet (dog er det blevet bedre det sidste stykke tid, så kan der godt gå lidt tid i mellem udbrudende.) Det hele startet i forbindelse med min stress – stress er bestemt ikke godt for huden. Jeg er derfor meget opmærksom på bla at rense mit ansigt hver aften (dog er der aftner, hvor jeg bare er for træt). Det betyder også at jeg går med makeup næsten hver dag, det gjorde jeg ikke før hen, der var det kun når jeg havde tiden til det. Netop alt det skinke, gør det så mere vigtigt at rense mit ansigt. Det var jeg ikke så god til i starten.
10. Jeg kan ikke køre over storbæltsbroen, eller andre høje lange broer. Jeg kan heller ikke stå på fritstående rulletrappe, eller tage trappen op på 3 sal på arbejde, da trappen er frithængende. Jeg vil ikke sige at jeg var højdeskræk, men mere en skræk for at køre eller falde ud over. Jeg havde f.eks. ingen problemer med at være oppe i London Eye, så længe det ikke kan lade sig gøre at falde ud, så gør højder mig ikke noget. Men er der mulighed for at falde ned/ud mm, så går jeg simpelhen i panik. Sidste det sket på Storebæltsbroen havde jeg mest lyst til at stoppe midt på broen, men det kunne jeg selvfølgelig ikke, så jeg kørte hele vejen over. Det er virkelige skræmende når det sker, og det er faktiske oftere jeg oplever det nu, sidst skete det, da jeg skulle tage rulletrappen ned fra øverste etage i Illum, det endte med at jeg tog elevatoren.

2 thoughts on “10 Fun finurlige facts om mig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s