Så blev det fredag

Så blev det fredag, og den første uge efter ferien, med arbejde, fragtning af børn, legeaftaler og legegrupper er overstået.

Har I haft en god uge? Nogle spændende planer for weekenden. Synes godt nok det var hårdt at starte op i mandags, efter sådan en uge med ferien, hvor man har haft mulighed for at komme ned i gear. Synes faktisk det tog flere dage, at vende mig til at være tilbage på arbejde.

Lige nu er hele familie samlet i sofaen til Vild med dans, det er jo fredag. Aftens menu har stået på pizza, det gøre den jo hver uge, når det kommer til fredag, så er det virkelig en traditionsfyldt dag i det lille hjem. Men denne her fredag, har jeg spist den sammen pizza som de andre, den lavet på hvedemel. Jeg havde besluttede at det skulle være et af mine nydelsesmåltid. Når jeg faster, kan jeg, behøver ikke, men må gerne, spise op til 3 nydelsesmåltider. Faster man ikke, så har man kun 1 nydelsesmåltid, og det skal vi helt spise, da kroppen skal chokkes lidt engang i mellem. Jeg har en uge igen på Bootcamp, vi skal mødes sidste gang søndag den 1. november. Her bliver vi målt, vejret og løbetestet. Her den anden dag målet jeg mig, havde lyst til at se hvor meget mindre jeg var blevet. Må sige at det var virkelig opmuntrende tal – jeg målte mig 5 steder, og på de 5 steder, har jeg tabt 48,8 cm i alt på godt 8 uger – det er sgu noget. Så kan jeg godt forstå, at de nye bukser jeg købte for 2-3 uger siden, allerede er ved at være for store. Fuck, det en fed fornemmelse.

Ellers kommer weekende til at gå med fødselsdag, da vi er inviteret til 25 års fødselsdag i morgen. Søndag skal nok bare bruges til afslapning.

Rigtig god weekend til jer derude.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s