3 ting

 3 ting der er med til at bringe glæde i en hverdag travl med arbejde, fritidsaktivitet og familie.

Græskarlygter på rad og række

Fine græskar lygter – lavet af pigerne og deres kammerater. Karoline havde 4 fra klassen, 2 piger og 2 drenge med hjemme i går efter skole til leg og aftensmad. De er blevet inddelt i legegrupper af deres klasselærer, og så skal de besøge hinanden på skift. I går der så vores tur til at have dem på besøg. Da vejret desværre ikke viste sig fra den bedste side, skulle jeg finde en anden aktivitet, end leg i haven, til at beskæftige dem med. Og hvad bedre at at lave græskar lygter her 1,5 uge inden Halloween. De fik hvert deres græskar til udskæring, og fik lov til at tage deres eget med hjem bagefter. Det var dejligt at se hvordan de rigtig gik op i opgave, og hvor stolte de var af det færdige resultat bagefter. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, som sluttede af med taco’s og is til dessert. Det er lidt sjovt at følge med i den snak der går lystigt hen over bordet, og hvordan de har det så fint sammen blandet piger og drenge.

Modtaget nye forsyninger (gave) til pigernes madpakker. De er især et stort hit hos Karoline, og jeg kan nu også godt lide dem.
Selvforkælelse til mig – min nydelse, kvalitets mørk chokolade – nogle få tern, det er nok for mig.

2 thoughts on “3 ting

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s