På det sidste….

Så er efterårsferien over, og arbejdsugen er allerede i gang. Det hat været en dejlig ferie, fyldt med familiehygge og afslapning. Som altid har der også været tid til lidt bloglæsning, og her er hvad der har fanget mig den sidste uge. 

Photocredit: A Beautiful l Mess
Photocredit: A Beautiful Mess
Skal prøves når jeg genoptager mine fredags cocktails. Fredags cocktails er jo ikke forenligt med MK principperne, som jeg pt følger. Jeg glæder mig til at jeg kan begynde med fredags cocktails igen.

Denne her Rum Runner kommer også på listen over fremtidige cocktails.

Ville elsker at blive inviteret her ned – hint til dig Thomas 😉

Vil da lige vare mine ord næste gang jeg er “enlig mor” for en uge – jeg skal da ikke brokke mig over sidste uge.

Er total Downton Abbey fan – så synes bare denne her er genial.

Skal bruge mere tid med at bladre dette online magasin igennem – fyldt med opskrifter der skal prøves. Især det seneste nummer, er fyldt med skønne tærter. 

Super ide til Halloween festen – Josefine har fået lov til at invitere et par piger fra klassen med hjem til lidt hygge. Så jeg skal i gang med at planlægge. 

Overvejer så meget at købe den her til Karoline – lidt sjovt, snakkede faktisk i dag med nogle kollegaer om, at Karoline var ved at være klar til at læse serien, og så er der et blogindlæg om selv samme bog i en utrolig smuk udgave. 

Harry Potter

2 thoughts on “På det sidste….

    1. Ud fra de billeder jeg har set, synes jeg den ser rigtig flot ud. Tror der går nogle år før Karoline kan læse mine Harry Potter bøger, da de alle er på engelske. Så skal have nogle nye til hende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s