Så blev det fredag

Lige nu sidder jeg i huset helt alene og nyder stilheden – efter 6 dage hvor jeg har været helt alene med piger 24/7, og ja 24/7, da Josefine har sovet inde hos mig, helt cleanet op af mig, så er der rart med lidt stilhed og ro.

DSC_0811

Jeg har virkelig nydt mine feriedage sammen med pigerne. Vi har virkelig hygget os, og jeg synes vi har nået noget gode ting sammen. Men når man er alene med dem hele tiden, så kan det også blive formeget nogle gang (især når de bliver trætte, og begynder at skændes), og så er behovet for lidt luft. Så det får jeg heldigvis i dag, da Thomas er taget ud at spille golf med noget af sin familie i Blokhus, og har taget pigerne med, så de kan hygge sig med farmor. Bagefter skal de alle mødes til frokost i golfklubben, så det bliver først en gang op af eftermiddagen jeg får dem hjem.

Nu skal jeg bare finde ud af hvad jeg skal bruge alt den tid til. Jeg var nemlig også så heldig at have nogle timer for mig selv i går. Efter en langsom morgen, hvor morgenmaden trak ud, og pigerne tøffede rundt i nattøj, tog jeg cyklen ind til byen. Jeg havde bestemt mig at der skulle findes vinterstøvler og vinterjakke til mig selv.

Støvler

Jeg fandt lige præcis den slag støvler jeg var efter, i et par fra Billi Bi. Elsker når man finder præcis det man havde i tanker, det synes jeg nemlig ikke altid det sker.

jakke

Jeg har købt ovenstående frakke fra Ganni, som er en lidt oversize model. Jeg synes det er rigtig flot, og sidder også godt på mig. Jeg er bare i tvivl om en oversize model får mig til at se klumpet ud. Så jeg har endu ikke helt besluttet mig med jakken. Min alene tid i går, sluttede af med, at jeg tog i biografen alene. Jeg ville gerne ind og se Praktikanten med Robert de Niro og Anne Hathaway, så det brugte jeg min eftermiddag på. Filmen var god, den var sjov, og så synes jeg den kom omkring flere gode emner. Det var en feel good movie – og den får mine bedste anbefalinger.

Rigtig god fredag til jer der ude – har står den jo som altid på pizza til aften. Jeg tager version lavet på blomkål bund, det bliver så godt, især efter en dag med faste.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s