Bage efter MK principperne.

Jeg skal have pigerne, og Karolines veninde med i Fårup Sommerland senere i dag.  Der er derfor i går blevet bagt til frokosten i dag, samt lidt sødt til senere. Men da hvedemel ikke er en del af MK principperne, har jeg lavet noget andet til mig. 

Billede 13-10-2015 20.03.10 Billede 13-10-2015 20.23.39

Så mens pigerne spiser sig mætte i pølsehorn, håber jeg på at blive mæt af disse Kålhøgen pølsehorn. De indeholde gode kvalitetspølser med masse af proteiner og en dej lavet på broccoli og blomkål, så sammen med noget gnavegrønt, kommer det til at være min frokost.

Billede 13-10-2015 20.00.21 DSC_0786

Pigerne får så lov til at smovse i kanelsnurre (lavet på samme dej som til pølsehorn), mens jeg tager mig en frugt muffin.

Billede 13-10-2015 19.59.31 DSC_0799

Nu da jeg stod med et halvt broccolihoved og et halvt blomkålshoved, kunne jeg lige så godt lave nogle broccolibrød, her dog med både broccoli og blomkål, så jeg har noget i fryseren til frokost. Jeg har også lavet nogle nougatkugler og kakaokugler, så jeg har noget i fryseren, når trangen til noget sødt melder sig. Nougatkugler var faktisk et stort hit hos pigerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s