Æblerov

Sidste år havde jeg pigerne, sammen med nogle af deres veninder, med ud at plukke æbler på en plantage som havde selvpluk – det var sådan en hyggelig eftermiddag, at jeg havde bestemt at det skulle vi også i år. Så i søndags var pigerne og jeg afsted. 

DSC_0654 DSC_0655 DSC_0658 DSC_0661 DSC_0663 DSC_0665 DSC_0667 DSC_0668 DSC_0670 DSC_0673 DSC_0675 DSC_0678 DSC_0683 DSC_0687 DSC_0703 DSC_0712 DSC_0713 DSC_0714 DSC_0715

Stedet hvor vi gik på “æblerov” hedder Frugthaven og ligger godt 30 min syd fra Aalborg. Et rigtig hyggelig sted, hvor man kan plukke selv, købe allerede plukket æble og deres egen produceret æblemost. I bestemt weekender, er der også mulighed for at moste sin egen æblejuice. Der er et lille picnic område, hvor man kan spise madpakker mm. De har et rigtig stort udvalg af forskellige sorte, som er klar til plukning på forskellige tidspunkt. Vi fik Rød Elstar, Rød aroma, Cox Orange og Inge Marie æble med hjem, samt 2 forskellige slags pærer.

Nu skal jeg så bare have fundet nogle opskrifter på bagværk med æbler hvor der ikke skal sukker og mel i – det skal jo helst være efter MK principperne.

Skulle der være nogle her i det nordjyske der kunne tænke sig at selv plukke æbler, så kan I lige nå det. De har åben torsdag til søndag i denne her uge, og så lukker de ned for sæson mht selvpluk, men mener at deres gårdbutik stadigvæk har åben.

One thought on “Æblerov

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s