Fotobog

Vi laver en fotobog minimum en gang om året, da vi laver en bog for hele året. Derudover laver vi også en over specielle ferie eller begivenheder. F.eks. lavede vi en med billeder fra vores ferie til Toscana. De sidste mange år har vi brugt den samme udbyder, men da jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at prøve en anden udbyder, takker jeg ja. (Det indlæg er lavet i samarbejde med onlinefotoservice.dk)

DSC_0759

Resultatet er denne fine bog med billeder fra Karoline og mins tur til London. Bogen er lavet via onlinefotoservice.dk og er en cewe fotobog. Jeg havde som sagt ikke prøve dem før, men jeg er glædelig overrasket over det færdige resultat. Der er tale om en bog i god kvalitet. Jeg har valgt med hård indbinding, da det passer med de andre vi har. Papiret er af en rigtig god kvalitet, og billederne er printet klare og skarpe. DSC_0762

Når man skal lave selve bogen, skal man downloaded deres værktøj til sin computer. Derefter vælger man hvilke format bogen skal have, og vælger billeder direkte fra computerne. Dvs. at man skal ikke til at oploaded billeder først. Når jeg laver en fotobog, udvælger jeg først de billeder jeg vil bruge, og gemmer dem i en seperat mappe, så er de nemmer at tilgå, når man skal i gang. Et god råd, hvis man vil lave en for et helt år, er at løbene at gemme de billeder man vil bruge i en bestemt mappe, så er opgaven med at lave bogen nemlig ikke så uoverskuelig når året er gået. Skal man først til at kigge billeder igennem fra et år, det kan tage modet fra selv den bedste.

Man oploader første bogen når man er klar til at bestille, og det tog ingen tid. Det var jeg faktisk noget overrasket over, jeg havde forventet at det ville tage en evighed. Men det der overraskede mig mest, var leveringstiden. Jeg bestilte bogen om tirsdagen, og fik den leveret om fredag – det er sgu hurtig levering.

Så 2 thumbs up fra mig til cewe fotobøger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s