Rejseglimt – Muser i London

Nu skulle vores tur til London jo ikke bare gå op i shopping, så jeg havde også planlagt nogle kulturelle ting. Jeg havde planlagt 2 museum besøg. Der findes et væld af forskellige muser i London, og flere af dem henvender sig til børn – og så er entré gratis (dog ser de gerne at man giver et bidrag på 5 pund)

DSC_0464 DSC_0470 DSC_0474 DSC_0478 DSC_0526

Det første museum vi var på, var National History Museum, som har mange forskellige og spændende udstillingerne. Her kan man lære rigtig meget om forskellige dyr, jordens opbygning, planterne og meget mere. Da muset er henvendt til både børn og voksen, er det et interaktivt museum hvor man kan prøve forskelllige. DSC_0559 DSC_0562 DSC_0563

Den næste museum vi besøgt var The Science Museum. Her er entré også gratis, men også her vil de gerne have et bidrag på 5 pund, eller man kan købe en bog til 5 pund. Her er der også rigtig mange spændende udstillinger der viser udviklingen i teknologi og materialer.

Vi fik kun set noget af begge muser, men kunne have fået meget mere tid til at gå på dem begge. Karoline sagde faktisk, at hun havde troet, at det ville blive kedeligt, men at det faktisk havde været rigtig spændende og sjovt.

Husk du kan følge bloggen via bloglovin lige her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s