Lad det være fredag

Så er det endnu engang fredag, og denne her gang er efterårsferien lige om hjørnet. Det bliver endnu en fredag aften, hvor det kun er Josefine og jeg på matriklen. Thomas er taget på messe i Køln, så ham ser vi først på onsdag. Karoline er på overnatningstur med spejder, så 7-9-13 bliver der ikke ringet efter mig. Hun er ikke så vild med at prøve nye ting, hvor hun ikke ved hvad hun skal forventet, isæt ikke når der er overnatning involveret. 

Josefine og Mor selfie
Jeg havde lidt regnet med at ugen, ville blive en normal ugen, uden alt for meget på tallerken. Men sådan blev det ikke, jeg synes, jeg har brugt ugen på at fragte rundt med børn. Mandag droppede vi Josefines spring gymnastik og tog i biffen – jeg havde fået billetter til en testvisning på en ny børnefilm. Tirsdag står den altid på Spejder for Karoline, og denne her gang var det vores tur til at køre, (den tjans fik Thomas) og dans for Josefine. Inden dans, skulle vi dog lige en smut forbi Hasseris Kirke, hvor de holdte bibeluddeling for alle dem der fylder 6 i 2015. Vi var også afsted for 3 år siden med Karoline. Det er så hyggeligt. Præsten fortæller en historie fra biblen så børn kan forstå den. Så fik de deres bibel – bibel og bibel er nok så meget sagt. Det er Sigurd Barrets fortæller bibel historier. De sluttede af med, at børnene skulle være med til at spille musik på forskellige instrumenter. Det tog kun 30 minutter, så det passede fint med hendes dansetime bagefter.

Det er godt at lege med Barbier mens man ser tv.
Onsdag skulle pigerne fragtes ind til Søgaard Bryghus, hvor den stod på Smagens Time. Karoline var også afsted sidste år, hvor hun var på Mortens Kro. I år var Josefine så også med sammen med en veninde fra klassen. De havde hygget sig, men maden havde ikke været det store hit, så synes jeg måske menuen på Mortens kro var mere egent til børn.

Josefines fredag slik – jeg har flødebolle til senere, mit nydelsesmåltid
Tjansen med at køre Karoline til fodbold torsdag, den fik Thomas, istedet for blev jeg lidt længere på arbejde. Jeg havde været nødt til at gå tidligere alle de andre dage, inkl i dag, så jeg havde noget der skulle indhentes. Det er ikke altid til at nå det hele, når man først har fri kl. 16.

Morgenhygge med Ipad
Men ugen er heldigvis over – og den står på ferie i en hel ugen. Fik en godt start på den her til morgen, hvor vi havde en morgen uden stress og jag og med tid til hygge og ipad. Det sket dog kun fordi pigerne stod op kl 5.55 da Thomas tog afsted, og fik at vide, at de gerne måtte sidde med ipad når de havde fået tøj på og redt deres seng – så kan I tror de var hurtige. Morgenmaden blev også spist rigtig hurtigt, så de fik rigtig lang tid til at slappe af i sofaen med hver deres ipad. Dem kunne vi godt bruge nogle flere af, men synes bare det er alt for tidlige at stå op kl. 6 hver morgen.

Rigtig god weekend til jer alle

Husk du kan følge bloggen via bloglovin lige her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s