Rejseglimt – Shopping i London (med børn)

En af de ting der stod højt på Karoline liste over ting vi skulle i London, var shopping, især et besøg i Hamleys. 

IMG_7068 IMG_7023

Hamleys kan man ikke komme udenom når er i London – især ikke hvis man har børn med. Hamleys er et rent lege mekka på 7 etager, med uanet af mængeder af legetøj, meget af det noget man ikke har set før. På hver etage er der 2-3 medarbejder der demonstrere det forskellige legetøj, og der er rigelig med mulighed for at afprøve og lege. I Hamleys havde de også en Build a Bear afdelingen, hvor Karoline fik brugt næsten alle der på Bob the MinionIMG_7034

Vi var også forbi butikke Toy Stire på Regent Street, tror den er forholds ny. IMG_7117 IMG_7115 DSCN0456

Jeg havde også Karoline med i Harrods, den butik skal man besøge når man er i London. Vi startede i stue etagen, hvor jeg viste hende deres food halls – synes det er noget så imponerende et udvalg de har. Derefter tog jeg hende med op til deres legetøjsafdelingen, hvor vi fik meget tid til at gå med at snuse rundt.

DSC_0446 DSC_0455 DSC_0460 DSC_0458

IMG_7058 På Leicester Square ligger der både en Nickolodian butik og M&M World – M&M World er et beøg værd selv uden børn – utroligt alle de ting man kan få med M&M på. Vi købte nogle af deres krus med hjem – jeg bruger dem på arbejde, de kan indeholde rigtig meget og er gode til at holde på varmen. Karoline fik lov til at blande nogle M&M’s i hendes ynglings farver. Det blev til hvide, blå og røde.IMG_7072

Et smut forbi Disney Store blev der også tid til. IMG_7074

Og så blev der selvfølgelig shoppet tøj i Zara. Vi var også forbi Gap, men de havde ikke noget der faldt i vores smag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s