Hvad skal vi lave i efterårsferien?

Allerede i næste uge er det efterårsferie – det vil sige en hel uge hvor pigerne har fri fra skole og SFO. Jeg er så heldig, at jeg også har fri – det er Thomas desværre ikke, han tager på messe på fredag, og først hjemme onsdag aften.

Jeg vil være sikker på at ugen ikke bare går med Ipad og fjernsyn,så derfor har jeg allerede nu lagt nogle planer for hvad vi skal lave i løbet af ugen.

Billede 28-09-2014 10.27.39

Sidste år tog jeg pigerne og 2 af deres veninder med til Frugthaven ved St. Brøndum, hvor der er plukselv af æbler og pærer. Det var en rigtig hyggelig tur, så det tror jeg vi allerede skal på søndag. Billede 15-10-2014 13.06.30

Det skal laves græskarlygter – hvis de smøres med atamon, er der en god chance for at de kan holde til HalloweenBillede 14-10-2014 16.46.23

Vi skal i Fårup sommerland, de holder nemlig åbent her i efterårsferie. Det var vi også for nogle år siden. og det var rigtig hyggeligt, da “haven” var pyntet til efteråret. Billede 14-10-2014 12.05.33

Vi skal en tur i skoven, evt. ned til Røverknolden i Rebild, som er en stor naturlegeplads i skoven. Så kan vi kombinere en tur på legeplads med en dejlig gåtur i skoven, hvor vi kan samle blade og andet godt, som vi kan bruge når vi skal i det kreative hjørne. Der skal pakkes en god madkurv, måske endda med lidt kage, og bestemt noget varmt at drikke.

Vi har årskort til Aalborg Zoo, så der kan vi også slå et smut forbi.

En anden god efterårsaktivitet, er en tur i biografen, hvor de viser flere gode børnefilm lige nu. Der er bl.a. den nye far til fire film “Far til fires vilde ferie”, “Inderest inde” og “Hotel Transylvania 2”. Dog springer vi nok bio over i denne her omgang, da vi lige har været afsted. Og bor man i det Nordjyske, kan man jo tage i Leo’s legeland hvis vejret ikke viser sig fra den bedste side. Og bor man i Aalborg, så er der Hurlumhej i KFUM Hallerne den sidste weekend i ferien.

Hvad er jeres planer? Har I overhovedet ferie?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s