En uge på “egen ben” – MK Bootcamp

Så er der gået en uge siden jeg var til Midtvejs med MK Bootcamp, og vi har den sidste uge skulle stå på egen ben. 

Morgenmad - Bananpandekager med skyr og frugt
Morgenmad – Bananpandekager med skyr og frugt

Forstået på den måde, at vi ikke længere skulle sende vores kostdagbog til Michelle’s hjælper, som vi har gjort de første 4 uger. De har så vendt tilbage med både ros og ris, samt forslag til ændringer. Nu skal vi så flytte hjemmefra, og klare os på egne ben, forstået, at vi skal vi lære at følge principperne selv.

Burger med broccoli brød
Burger med broccoli brød

Jeg synes ikke det har været helt nemt at skulle egen ben – jeg må inderømme at frygten for ris, er en rigtig stor motivation til at følge principperne “næsten” til punkt og prikke. Men tænker sig lige om en ekstra gang inden man spiser noget, når man ved at man skal skrive det på oversigten, og der er nogle der kommentere på det. Så spørge man lige sig selv en ekstra gang – er det nu også det rettet valg. Især i starten af uge, har jeg ikke været så hård en kritikker ved mig selv, men blev heldigvis hurtigt opmærksom på, at jeg var på vej ud på et skråplan – så jeg har rettet ind så godt som muligt.

Kettlebells - 4 og 8 kg
Kettlebells – 4 og 8 kg

Desværre har det stået alt for sløvt med motion, har ikke rørt mig siden mandag hvor jeg var til reformer. Tirsdag og onsdag stod den på udenbys møder, torsdag stod den på Thomas’ fødselsdag, og fredag var jeg alene med Josefine. Og her i weekenden har jeg desværre lagt mig med noget forkølelse noget – så ingen energi til motion. Så det skal være min fokus i den kommende uge.

Så er der nok nogle af jer, der er spændt på at høre, hvordan det så er gået med vægten – der er det heldigvis gået rigtig godt. I løbet af de første 4 uger på bootcamp, har jeg tabt 5,8 kg i alt, og siden jeg startede har der røget 8,5 kg af. Det er noget der kan mærkes og ses. Det er dejligt, når man begynder at kunne resultatet af sine “anstrengelser”.

Centimetermæssigt er det forsvundet 21,1 cm på de 4 uger. 2,2 omkring armen, 5,9 ved taljen, 6 ved navlen, 5,4 ved hofterne og 3,6 omkring låret. Hvor mange centimer der var røget før jeg startede på Bootcamp, det ved jeg ikke, da jeg kun selv har målt mig omkring maven.

Taco night
Taco night

Det er 4 uger til slutvejning, så det bliver spændende at se hvad den endelige resultat bliver på bootcampen. Jeg er dog langt fra nået i mål når vi kommer til den 1. november. Kampen mod kilo’en forsætter sikkert et godt stykke ind i det nye år.

2 thoughts on “En uge på “egen ben” – MK Bootcamp

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s