Fredag aften

Det er fredag aften, det er Thomas’ fødselsdag, og det er vores 11 års bryllupsdag.

Buket fra min dejlige mand
Buket fra min dejlige mand

Karolines legeaftale blev til en sleep-over, og manden er i byen. Så jeg fejrer vores bryllupsdag sammen med Josefine. Den har stået på pizza i stuen til Disney Sjov, og lidt nydelse til Vild med Dans.

DSC_0645

En omgang nydelse - hindbær/lakrids fra Spangsberg
En omgang nydelse – hindbær/lakrids fra Spangsberg

Når man faster på MK Bootcamp, så er der plads til lidt mere nydelse, og det har betydet en flødebolle til mig i dag.

Værtinde buket fra svigerforælderne
Værtinde buket fra svigerforælderne

Ovenstående buket fik jeg af svigerforælderne i går, da vi fejret manden på forskud. Hele familien var inviteret til aftensmad. Noget mit stressforløb (har heldigvis været på denne anden siden af det i lang tid) langt om længe har lært mig, så er det, at holde det simpelt og benytte sig at de nemme løsninger, faktisk godt kan være fint og hyggeligt. Gæsterne var inviteret til kl 17.30, det var jo en hverdag, og da jeg først har fri kl 16 (kørte dog kl. 15.30), var der ikke meget tid til at kokkerer. Så løsningen blev smørrebrød fra den lokale slagter. Det var virkeligt godt, jeg havde dog købt alt for meget. Jeg havde valgt deres luksus udgave, så der var virkelig meget pålæg på, så der var flere af gæsterne der fik madpakke med hjem. Så var der ost, fra ostemanden, der havde jeg sendt svigermor i byen, og vi sluttede af med kagemand fra bageren. Så det eneste jeg skulle var at dække bord, og sørge for drikkevare. En rigtig hyggelig aften, og manden blev fejret.

for 30 kr. blandet fra Rema 1000
for 30 kr. blandet fra Rema 1000

Ellers kommer weekenden til at gå med nevøens fødselsdag i morgen (han har faktisk også fødselsdag i dag), og så skal der presse noget motion ind. Det er desværre ikke blevet til så meget her i uge, da den har stået på møder i både Roskilde og Horsens.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s